KotiUutisetNo huh! Sara Blake Cheek on tyrmäävä kaunotar - linkki kuviin!

No huh! Sara Blake Cheek on tyrmäävä kaunotar – linkki kuviin!


32-vuotias Sara Blake Cheek on filippiiniläinen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja. Miesten lifestyle-lehti FHM julkaisi hänestä seksikkäitä kuvia ja haastatteli kaunotarta samaan syssyyn.

Toimittaja kysyi, mikä on maailman paras paikka, jossa Sara on ollut ja näin hän vastasi:

-Olen jännityksen etsijä, ja mikään ei voita häkkisukellusta haiden kanssa Havaijilla. Aruba oli myös kaunis. Rakastan rannalla tai bikineissä olemista, joten niistä suurin osa lomastani koostuu.

Kuinka romanttinen olet?

-Rakastan romantiikkaa, yksi suosikkielokuvistani on Pretty Woman. Haluan kävellä ruusuissa, syödä kynttiläillallisen samppanjan kanssa, laittaa seksikkäitä alusvaatteita sängylle, lähteä yhteiselle matkalle ja olla alasti sängyssä koko ajan, Sara kertoo.

Mikä tekee sinusta hyvän kumppanin?

-Rakastan seksiä, toisin kuin suurin osa naisista, nautin seksistä, tarvitsen sitä, enkä siksi, että haluaisin saada jotain irti mieheltäni. Teen sen, koska nautin siitä. Pidän myös jalkapallosta, autoista ja hauskanpidosta!

Mitkä ovat suurimmat unelmasi, jotka toivot saavuttavasi?

-Suurin unelmani on matkustaa. Haluan Kreikkaan ja Italiaan. Haluaisin joskus oman uimapukumalliston, ehkä julkaisen joululaulun, olen haaveilija, eikä mikään ole mahdotonta.

Lähde ja kuumat bikinikuvat Sarasta: FHM





SUOSITUIMMAT