KotiUutisetRahapula ajoi miehen epätoivoiseen tekoon – "vaimoni on raivona, mutta tarvitsimme rahaa"

Rahapula ajoi miehen epätoivoiseen tekoon – ”vaimoni on raivona, mutta tarvitsimme rahaa”


Rahapulan vallitessa selviytymisvaistot nousevat herkemmin pinnalle, ja pienet vaikeudet voivat jopa kasvattaa luonnetta. Mikä kuitenkin sopii toiselle, voi olla esimerkiksi toisen arvojen tai mielipiteiden vastaista.

Reddit-sivustolla tarinansa kertonut mies kertoi rekisteröityneensä sperman luovuttajaksi opiskeluvuosinaan. Samalla hän mainitsi halunneensa auttaa lapsettomuudesta kärsiviä pareja. Lahjoitukset jäivät kuitenkin pois, kun hän tapasi nykyisen vaimonsa.

Parisuhde, mies ja nainen, ajatukset, erikoinen, fetissi

– Tapasin vaimoni viimeisenä opiskeluvuotena. Olemme olleet naimisissa kuusi vuotta, enkä enää tee lahjoituksia, mies kertoo.

Nykytilanteessa miehellä on jo omia lapsia, mutta vuosia aiemmin perhe kärsi taloudellisista vaikeuksista, jolloin ajatukset kääntyivät uudelleen takavuosien asioihin.

– Päätin palata helpon rahan pariin, enkä kertonut vaimolleni, sillä en pitänyt sitä merkittävänä asiana. Sain noin 150 dollaria lahjoituksestani ja selvisimme sillä helposti viikon ajan. Sitten vain unohdin asian muiden juttujen keskelle, mies kertoo.

Asia tuli myöhemmin ilmi illanvieton yhteydessä, kun puheenaihe kääntyi yliopistoaikojen lahjoituksiin. Samalla selvisi, että mies oli harrastanut samaa parin yhdessäoloaikana. Vaimo järkyttyi suuresti kuultuaan siitä.

Parin palattua kotiin, vaimo tivasi asiasta mieheltään, jolloin hän selitti unohtaneensa koko asian. Eniten naista suututti ajatus, että miehellä voisi olla lapsia, joista hän ei ole itse tietoinen. Vaimo koki itsensä suorastaan petetyksi.

Mies ja nainen, riita, tora, huuto, kina, kinastelu, suunsoitto

– Ehkä minun olisi pitänyt kertoa siitä? Tunnen olevani kuin iso k**ipää juuri nyt, mies päivittelee. Vaimoni on raivona, mutta tarvitsimme rahaa tuolloin.

Tarinan julkaisun jälkeen mies pyysi neuvoja ihmisiltä.

– Opiskeluaikojesi lahjoituksissa ei ollut mitään väärää, mutta ainakin sinun olisi pitänyt keskustella asiasta palatessasi uudestaan niiden pariin, kuuluu yksi kommentti.

– Lahjoita ensi kerralla plasmaa. Siitä ei tule harmia jälkikäteen ja voit silti auttaa ihmisiä, kommentoi toinen.

– Ajattele ensi kerralla pitemmälle. Nykyteknologialla olisi helppo löytää omia biologisia lapsia, tai mikäli he haluaisivat löytää sinut. Kuinka voit olla noin sokea? moralisoi kolmas.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT