KotiUutisetComo: Suomalainen OnlyFans-tähti kertoi, miten palvelun käyttäjiä huijataan

Como: Suomalainen OnlyFans-tähti kertoi, miten palvelun käyttäjiä huijataan


Suomalainen OnlyFans-sisällöntuottaja paljasti Como-lehden artikkelissa, kuinka käyttäjiä huijataan kyseisellä alustalla:

-OnlyFansissa liikkuvat rahat ovat luonnollisesti houkutelleet apajille huijareita. Olen kuullut monilta seuraajiltani ja huomannut itsekin, että kaikki – monesti ne parhaimman näköiset tytöt – eivät oikeasti ole totta, vaan pelkästään kuvilla rahastetaan, eikä taustalla ole edes välttämättä oikea henkilö.

Tämä sisällöntuottaja sai tietoa yhdeltä seuraajalta, joka kertoi pettyneensä erääseen tiliin pahemman kerran:

”Olin mennyt tilaamaan erään hyvännäköisen suomalaisnaisen OnlyFans-jäsenyyden, koska hän aktiivisesti ilmoitteli tilistään eräällä eroottishenkisellä sivustolla, ja kävi siellä myös vähän keskustelua muiden kanssa.”

”Kun sitten tilasin tämän tilin, siellä kerrottiin hänen lisäävän kuvia usein. Tuoreimmat kuvat olivat kuitenkin huhtikuulta, ja niitä oli lisätty sinne isoja määriä kerralla. Syntyi kuva, että tili oli ikään kuin tehty suomalaiseksi, vaikka oikeasti se nainen oli ulkomaalainen.”

”Joku kuitenkin hoiteli hommaa Suomen päässä ja kirjoitteli miehille ja keskustelupalstoilla niin, että syntyi käsitys että tässä olisi kyseessä suomalainen palveluntuottaja. Petyin tietysti, koska minua oli huijattu ostamaan kuukausijäsenyys.”





SUOSITUIMMAT