KotiUutisetKia, 19, on upea suomalaisstriimaaja – "näytät ihan Pamela Tolalta"

Kia, 19, on upea suomalaisstriimaaja – ”näytät ihan Pamela Tolalta”


Kia on toisinaan striimauspalvelu Twitchissä nähty kasvo. Jo nuorena omaan asuntoon muuttaneen suomalaisnaisen taloudessa vipeltää kaksi koiraa ja toisinaan striimeissä nähty poikaystävä.

Kian ehdottomiin lempipeleihin kuuluvat etenkin verkkoräiskintäpelit Tom Clancy’s Rainbow Six Siege sekä maailmanlaajuisesti suosittu ja tunnettu Counter Strike: Global Offensive, joita hän pelailee ystävien kanssa. Tuttujen pelien ohella lähetyksissä on pelattu toisinaan myös kauhuosaston kammotuksia, kuten Phasmophobia, Dark Deception ja Operator.

Mikäli korvasi kestävät, niin näistä linkeistä näet muutamia huutoa aiheuttaneita kohtauksia. Lisää klippejä löydät Kian Twitch-kanavalta.

Seuraajia espoolaisella Kialla on Twitchin puolella noin tuhat, mutta Instagramissa määrä on moninkertainen. Tähän suurin osatekijä ovat näyttävät kuvat, joissa Kian parhaat naiselliset puolet tulevat esille.

Valokuviin on Kian itsensä lisäksi päätynyt myös Luna-lemmikkikoira, joka on ollut mukana näyttelyissä ja koirakilpailuissa. Rakkaudesta koiriin kertoo myös toiseen reiteen tatuoitu muhkea koirakuva.

Kuvankaunis ja vaalea Kia on kaikesta päätellen löytänyt myös hyvän kuvaajan kuvilleen, sillä näkymät ovat upeita. Oletettavasti Kialla on ollut haaveena myös mallin työt, mutta yhdessä kuvassa mainitaan yksi este.

– Liian lyhyt malliksi, kuuluu Kian kirjoittama kuvateksti.

Yksi valokuva herätti yhdessä seuraajassa aivan erityisiä fiiliksiä.

– Näytät ihan Pamela Tolalta! 😍 toteaa yksi Kian seuraajista Instagramissa, viitaten suomalaiseen näyttelijään.

Kyseinen kuva on alla olevissa kuvasarjoissa kolmantena.

Alla muutamia Kian parhaita kuvasarjoja. Mikäli kuvien reunassa on nuoli, näet sitä klikkaamalla lisää kuvia. Mikäli kuvat eivät näy laitteellasi, klikkaa tästä.

Kuvat: Instagram / Kia Tuusvuori





SUOSITUIMMAT