KotiUutisetSara Sieppi tiukassa ja avoimessa puserossa – "No wow, mikä muija"

Sara Sieppi tiukassa ja avoimessa puserossa – ”No wow, mikä muija”


Sara Sieppi julkaisi kuvan, jossa hän hymyilee leveästi treenivaatteet yllä. Hymyn lisäksi huomio kiinnittyy naisellisiin ominaisuuksiin, Saran poseeratessa avoimessa ja tiukassa puserossa.

– Kun ajatusmaailma ei ookaan enää se, etten mä kerkee, vaan se, et nappaa niist Netflix-sarjoista sen puoli tuntia pois, niin yhtäkkiä sitä aikaa onkin lenkkipoluille ja salitreeneille! Ollaan hyviä keksii tekosyitä, mut vielä parempia versioita ollaan pienen urheilun jälkeen☺️ .. ja uskokaa tai älkää, niin kyl siit alkaa myös nauttii (ainakin kivoilla treenivaatteilla😉), kommentoi Sieppi kuvaansa.

Suomalaiskaunotar tuli taannoin tutuksi Miss Suomi -kilpailusta, jossa hänet valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Pia Lamberg kuitenkin luopui historiallisesti kruunustaan, jolloin Sieppi kruunattiin Miss Suomeksi.

Yrittäjänä toimiva Sara on tavallisesti pukeutunut naisellisuuttaan korostaviin vaatteisiin, kuten tälläkin kertaa. Tuoreen kuvan alapuolella olevassa kuvassa pääosassa ovat kurvien lisäksi alusvaatteet. Seuraajat ovat pääosin tykkäyslinjalla julkaisujen kanssa.

– Kuinka kaunis🔥😍

– No wow, mikä muija😍😍🙌🏼

– Oot kaunotar 😍😍😍😍😍

– Voi veljet! *korjaa leuan lattialta*

– Piristit mukavasti päivääni🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍

Nämä kuvat eivät jätä kylmäksi. Katso ne alta tai näistä kahdesta linkistä.

Kuvat: Instagram / Sara Sieppi





SUOSITUIMMAT