KotiUutisetNainen huomasi olevansa raskaana eron jälkeen – sai järjettömän ehdotuksen exältään

Nainen huomasi olevansa raskaana eron jälkeen – sai järjettömän ehdotuksen exältään


Miehen ja naisen välinen suhde ei jatkunut kuin kolme kuukautta, kunnes mies pisti välit poikki ja palasi entisen tyttöystävänsä luokse. Jätetty nainen huomasi tämän jälkeen olevansa raskaana.

Raskaus selvisi vasta 24. viikolla, kun se tuli ilmi. Lääkärissä kerrottiin, että nainen odottaa kaksosia. Tuleva äiti ajatteli, ettei hänen ex-miehensä todennäköisesti halua olla lasten kanssa tekemisissä, mutta kertoi tälle kuitenkin tulevista lapsista.

Ex-mies hurmioitui täysin kuullessaan uutisen, sillä hän oli aina halunnut saada lapsia, mutta asialle oli toinenkin motiivi. Miehen uusvanha tyttöystävä oli jo aiemmin saanut kuulla, että hän ei voisi saada omia biologisia lapsia.

Aluksi kaikki sujui hyvin, mutta ex-miehen uusi tyttöystävä sai sittemmin päähänpiston, että lapset kuuluvat yhteen palanneelle parille ja raskaana oleva exä ei olisi mitään muuta kuin sijaisäiti! Tulevalle äidille esitettiin jopa raskaita vaatimuksia lasten suhteen, joka teki asiasta vieläkin pahemman.

Tuleva äiti kertoi yksityiskohtia tilanteestaan Redditissä

– Tapailin Joe-nimistä miestä kolme kuukautta, kunnes hän jätti minut ja palasi entisen tyttöystävänsä, Kimin, luokse. Huomasin eron jälkeen olevani raskaana, 24. viikolla. Paluuta yhteen ei kuitenkaan ollut, se oli varmaa, jätetty nainen kertoo.

Kun Joe kertoi Kim-kumppanilleen kaksosista, niin tämä sai hermoromahduksen hedelmättömyytensä vuoksi. Kolmikko tapasi myöhemmin toisensa, jolloin Kim julisti haluavansa olla mukana raskausajan kuvioissa, sillä hänestä tulisi jatkossa lasten äiti.

Kim jopa vaati kotisynnytystä, jotta lapset tottuisivat olemaan hänen kanssaan heti alusta asti, ja kutsuisivat häntä ”äidiksi”, kun taas biologinen äiti olisi esimerkiksi vain ”mami” – lähtökohtaisesti alempana hierarkiassa.

– Sanoin Kimille päin naamaa, että teen itse omat ratkaisuni lasteni ja vartaloni kohdalla ja häivyin paikalta, nainen kertoo reaktionsa saamalleen ehdotukselle.

Kim ei jättänyt asiaa siihen, vaan ryhtyi pommittamaan raskaana olevaa naista viesteillä muun muassa tämän syömätavoista, liikkumisesta ja jopa työstä, joka ei sopisi yhteen äitiyden kanssa. Kim myös tuppautui mukaan virtuaaliseen genetiikkaneuvontaan Joen sijaan ja tapaaminen meni kuunnellessa hänen sukuhistoriastaan, joka ei ollut relevanttia millään tavalla.

Joe oli jopa ehdottanut, että Kim tulisi hänen sijaansa paikalle, kun tuli seuraavan ultraäänitutkimuksen vuoro lasten sukupuolien selvittämiseksi, mutta moinen kiellettiin tyystin.

Myöhemmin nainen kertoi raskaudestaan sosiaalisessa mediassa. Tämä sai Kimin julkaisemaan saman tekstin omalla sivullaan, jossa hän kertoi lisäksi odottavansa kaksosia ”ei-perinteisellä tavalla”.

– Se ärsytti minua valtavasti, mutta pidin suuni kiinni, nimettömänä pysyvä tuleva äiti kertoo.

Kim jopa kertoi lasten sukupuolten paljastamistilaisuudesta sosiaalisessa mediassa, eikä tulevaa äitiä edes kutsuttu paikan päälle.

Lopulta tuleva äiti sai tarpeekseen ja kirjoitti Kimin julkaisun alle, että tämä ei kutsuisi häntä ”sijaisäidiksi”. Samalla hän lisäsi, että Joella ei ole mitään oikeuksia lasten suhteen ennen kuin he ovat syntyneet.

– Soitin sitten Joelle ja kävin läpi tämän kaiken. Sanoin myös, että en halua nähdä heistä kumpaakaan, ellemme sitten mene perheoikeuteen. Tein myös selväksi, että Joe ei ole tervetullut synnytykseen, vaan äitini on mukana.

Sekä Kim että Joe pitivät sekä jotkut heidän läheisensä pitivät tulevaa äitiä k***päänä ja vaativat, että ainakin toinen lapsista pitäisi antaa heille.

Tuhannet ihmiset kauhistelivat tapahtumia

Tulevalle äidille annettiin paljon ohjeita, kuten välitöntä lakiavun hankkimista. Monet myös kauhistelivat Kimin käytöstä.

– En ole tippaakaan dramaattinen, kun sanon, että hanki lakimies välittömästi. Dokumentoi kaikki tapahtunut, ja mitä sitten teetkin, niin älä ikinä suostu olemaan kahden Kimin seurassa, kuuluu yksi kommentti.

– Lähes mikään Kimin käytöksestä ei ole kunnollista, se on pikemminkin häiritsevää. Estä puhelinnumerot, tee tarvittaessa poliisille ilmoitus häirinnästä. Pidä itsesi ja lapsesi turvassa, toteaa toinen.

– Aloittaja (tuleva äiti) oli oikeassa, kun hän kertoi, että häntä ei kohdeltu äitinä vaan sijaissynnyttäjänä. Sanoisin jopa, että kaksoset nähdään myös esineinä. Sinun on hankittava asianajaja ja muista pelata kovaa huoltajuudesta. Kim ei parane, sillä hänellä on ympärillään ihmisiä, jotka mahdollistavat tuollaisen käytöksen, ohjeistaa kolmas.

Lähde: Mirror
Kuvat: Pixabay ja Unsplash





SUOSITUIMMAT