KotiUutisetKatri Haapanen ilman rihman kiertämää – tällaista on nakujooga!

Katri Haapanen ilman rihman kiertämää – tällaista on nakujooga!


Katri Haapanen toivottaa tuoreessa julkaisussaan seuraajilleen hyvää viikonloppua astetta erikoisemmalla tavalla, sillä suomalaismalli poseeraa sometilillään täysin alasti ja joogaa harrastaen.

– Ihanaa viikonloppua kaikille. 👍❤️🙏🤪, kuuluu Haapasen kommentti, jota on terästetty sekä yhdellä ”hullutteluemojilla” että positiivisemmilla emojeilla.

Kattoon kiinnitetyn renkaan sisällä lähes ylösalaisin rentoutuva Haapanen poseeraa kuin telinevoimistelija, renkaan reunan kohdistaessa paineen aivan pepun yläpuolelle. Kuvassa saattaa olla hieman ”valokuvauslisää” asennon puolesta, vai onko sittenkin kyse vain rentouttavasta joogahetkestä?

Ainakaan vaatteet eivät ole kiristämässä kroppaa, joka näytetään seuraajille lähes koko komeudessaan – vain strategiset kohdat on peitetty.

– Huh mikä vartalo 😍, ihastelee yksi seuraajista.

– Niin kaunis Jumalatar ❤️, ihailee toinen.

– Wautsi todella seksikäs upea kaunotar 🤗😍🥰❤️💯🔥🙏tunnelmoi kolmas.

Saako moinen revittely harkitsemaan samanlaiseen harrastukseen ryhtymistä, antaa vartalolle vapauden hengittää ja rentoutua kunnolla? Hieman musiikkia taustalle, vaatteet pois, silmät kiinni ja renkaaseen roikkumaan, auttaen unohtamaan ajan ja paikan tajun?

Katso Haapasen kuuma kuva alta tai tarvittaessa tästä.

Kuvat: Instagram / Katri Haapanen





SUOSITUIMMAT