KotiUutisetMarika Fingerroosin yritys täyttää vuoden!

Marika Fingerroosin yritys täyttää vuoden!


Reilu vuosi sitten Marika päätti ystäviensä kanssa perustaa uuden aikuistenlelujen verkkokaupan Sain.fi. Riski tuntui isolta, sillä alalla toimi kolme suurta vakiintunutta yritystä ja poikkeuksetta kaikki uudet olivat kuihtuneet pois muutamassa kuukaudessa tehden myyntiä vain vähän, jos laisinkaan.

-Minulla oli todella vahva visio tästä kaupasta. Ei naisilla ole sataa erilaista tuotetta pöytälaatikossa. Meillä on 3-5 tuotetta, joista käytämme pääsääntöisesti kahta tai kolmea. Tarjonta on ihan valtavaa ja mistä kukaan voi tietää mikä toimii, sanoo Marika.

-Laatu ja suorituskyky pitää olla huippuluokkaa. Ei tarvita 200 erilaista vibraattoria. Tarvitaan 20 parasta, jotka varmasti toimivat. Tämän halusin toteuttaa.

Verkkokaupan ideana on ollut alusta asti tarjota alan laadukkaimmat ja halutuimmat tuotteet turvallisesti ja luotettavasti. 

-Olemme 100-prosenttisesti suomalainen yritys. Meillä on puhelinnumero, johon asiakkaat voivat soittaa ja saavat heti apua. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja olemme täällä heitä varten. Emme piiloudu sähköpostien tai palautelomakkeiden taakse. Meidät saa kiinni henkilökohtaisesti, Marika muistuttaa.

Vuosi on vaatinut paljon töitä, mutta se on palkittu. Sain.fi on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten makuuhuoneiden ilontuottajana. Toiseen vuoteen lähdetään intoa täynnä.

-Ensimmäinen vuosi oli todella hyvä ja tulemme tekemään jatkossakin hurjasti töitä kehittääksemme kauppaamme. Sain.fi tarjoaa luksusta, turvallisuutta, luotettavuutta ja mikä tärkeintä, nautintoa, Marika kertoo.

Vuoden yksi merkittävä tekijä on ollut lelu, joka sekoitti koko maailman naiset: Ruusu -klitoriskiihotin/vibrattori.

-Olemme ainut suomalainen kauppa, jolla on tarjolla tämä kyseinen huipputuote, Marika muistuttaa.

Otsikot somessa ja mediassa ovat ylistäneet tuotetta melkoisilla lupauksilla: ”En vitsaile, 4 kertaa 15 minuutissa.”

Mikä Ruusu-klitoriskiihotin/vibrattori sitten on?

Ruusun muotoinen seksilelu on saanut Tiktokin sekaisin. Käyttäjät jakavat kokemuksiaan videoilla ja kommenteissa, sanoja säästelemättä.

”En vitsaile, neljä kertaa 15 minuutissa…”, eräs kommentoija kertoo, oletettavasti orgasmeistaan.

”Emme tarvitse enää miehiä, se on varmaa”, toinen uhoaa.

”Tämän taianomaisen ruusun takia olen onnellisesti sinkku”, kolmas ylistää.

Tutustu Ruusu-tuotteeseen täällä.

Kysyimme Suomalaiselta Sain.fi-verkkokaupalta Ruusun toimintaperiaatteesta:

-Ruusun pää imee ja varren päässä oleva pallo värisee, kaupasta kerrotaan.

-Ruusu on kaksitoiminen, joten sitä voi käyttää haluamallaan tavalla. Itse ruusuosassa on suureen suosioon noussut imupää, joka niin sanoen imee klitorista alipaineella. Tehoalueita tässä floristin uudessa unelmassa on viisi ja siitä löytyy tarvittaessa tehoa kuin pienestä kylästä, mutta samalla se sopii myös herkemmille käyttäjille.

Tutustu Ruusu-tuotteeseen täällä.

Mikäli haluat kokonaisvaltaisempaa hierontaa, työnnä Ruusun johdon toisessa päässä oleva värisevä pallo sisääsi (ykköseen tai kakkoseen). Pallo antaa sinulle täyteläisemmän tunteen ja hieroo lemmensopukkaasi kokonaisvaltaisesti. Pallo on juuri sopivan kokoinen, joten se mahtuu myös piukemmat paikat omaaville naisille. Palloa voit halutessasi käyttää myös ilman värinää.





SUOSITUIMMAT