KotiUutisetMiehen huono itsetunto sai kumppanin turvautumaan erikoiseen keinoon – ei osannut aavistaa...

Miehen huono itsetunto sai kumppanin turvautumaan erikoiseen keinoon – ei osannut aavistaa seurausta


Huono itsetunto on usein haastava asia. Nainen oli aina pitänyt miestään hyvännäköisenä, mutta tämä ei uskonut kumppaninsa sanoja. Tilanne sai naisen harkitsemaan erikoista keinoa, jotta itsetuntoa saataisiin kohennettua.

Sosiaaliseen mediaan jaetun tarinan mukaan pariskunnan mies piti itseään ”enintään 5/10 -tasoisena” ulkonäön osalta, eivätkä vakuuttelut auttaneet. Nainen päätti tehdä miehelleen Tinder-profiilin, sillä hänen mielestään monivuotinen seurustelukumppani on erittäin komea.

– Jostain typerästä syystä päätin toimia näin. Tein hänelle Tinder-profiilin, kirjoitin kuvauksen ja tykkäilin naisten kuvista, nainen kertoo.

– Päivässä hän sai tusinan verran tykkäyksiä, ja kun näytin ne miehelleni, niin sain paljon kiitosta ystävällisestä eleestä. Huomasin hänen olevan heti paljon itsevarmempi, ylpeili nainen.

Yllättävä käänne seurasi

Parin elämä jatkui normaaleissa uomissaan, kunnes nainen päätti käydä katsomassa josko deittisovellukseen olisi tullut lisää tykkäyksiä. Tyrmistyksekseen nainen huomasi, että mies oli alkanut lähetellä viestejä hänen kuvistaan tykänneille ”matcheille”.

– Otin asian esille mieheni kanssa ja alkuun hän kielsi koko asian, mutta viesteissä oli jopa lupauksia tapaamisista.

Viesteillä oli lopulta ikävä seuraus, sillä vuosia kestänyt parisuhde päättyi. Tästä noin viikon kuluttua nainen päätti uteliaisuudesta tarkistaa miehensä Tinder-kuviot uudestaan. Tuoreen sinkkumiehen ero ei ollut hidastanut nettideittailua lainkaan.

– Tekemäni Tinder-profiili ei pelkästään rikkonut välejämme, mutta auttoi häntä eteenpäin uutta sinkkuelämäänsä varten, eronnut nainen suree.

Reddit-palveluun jaettu tarina sai ihmiset joukolla kommentoimaan tapahtunutta.

– Sinun pitäisi tarjota palveluja Tinder-konsultanttina, auttamaan sinkkumiehiä löytämään kumppaneita. 12 ”matchia” on iso lukema, ehdottaa yksi lukijoista.

– Olipa sinulla kamala kokemus. Se olisi kuitenkin saattanut kääntyä parempaan suuntaan, kuuluu yksi optimistinen kommentti.

– Joku, joka hyödyntää mahdollisuuden olla uskoton ei ole sellainen persoona, joka sopisi sinulle, lohdutteli kolmas.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT