KotiUutisetTallia Storm esitteli muotojaan avoimesti, sensuuri lähellä – tsekkaa video

Tallia Storm esitteli muotojaan avoimesti, sensuuri lähellä – tsekkaa video


Tallia Storm on luonut uraa lauluntekijänä, mutta ex-teinipoppari tunnetaan myös rohkeista kuvista ja videoista, joita hän julkaisee sosiaaliseen mediaan. Viimeisimpien julkaisujen osalta joukossa on yksi näkymä, joka hipoo sensuurin rajoja.

Oheisessa julkaisussa on ensimmäisen valokuvan jälkeen video, jossa Storm pimputtelee pianoa keittiössään. Pianon olinpaikka ihmetyttää, mutta vielä enemmän huomiota aiheuttaa avara kaula-aukko, jossa etenkin oikea rinta on hiuskarvan varassa näkyäkseen liikaa.

Julkaisussa on myös maininta, että lauluharjoittelu tapahtuu varsin eriskummalliseen aikaan, eli yhdeltä aamuyöllä. Ilmeisesti tarve harjoitteluun yllätti heti kotiintulon jälkeen, sillä kuvista päätellen Storm on ollut viihteellä.

Osassa kuvista toppi on vielä tiukasti naruilla kiinni, kun taas kotona kiristävät narut on avattu. Se jos mikä parantaa näkymiä katsojan näkökulmasta.

Katso kuvat ja video alapuolelta tai tarvittaessa tästä.

Kuvat ja video: Tallia Storm

SUOSITUIMMAT