KotiUutisetNainen salakuljetti arvokasta muistoa pyllyssään – jäi kiinni tarkastuksessa

Nainen salakuljetti arvokasta muistoa pyllyssään – jäi kiinni tarkastuksessa


Nykypäivän turvatoimien myötä on lähestulkoon mielipuolista yrittää salakuljettaa jotakin lentoaseman kautta. Apuna on muun muassa koiria, turvalaitteita ja lisäksi hyvin koulutettu henkilökunta. Pyllyyn piilotettu muisto ei tehnyt poikkeusta.

Sarah Button -niminen 23-vuotias nainen matkusti Australian lentokentän kautta, mukanaan metallinen tappi, johon on kaiverrettu teksti ”forever”, eli suomeksi ikuisesti. Sarah oli toivonut pääsevänsä näyttämään entiselle kumppanilleen maailmaa, mutta tämä oli hänen surukseen menehtynyt. Sarah halusi kaikesta huolimatta toteuttaa haaveensa esitellä edesmenneelle miehelleen maailmaa.

Sarah kuitenkin arveli, että muistoesine saattaisi aiheuttaa kyseenalaista huomiota lentokentillä. Näin ollen hän yritti välttää kiusalliset kysymykset salakuljettamalla poikaystävän tuhkaa sisältävää seksilelua pyllyssään.

– Olimme alun perin huolissamme lelun mahdollisen polemiikin aiheuttamisesta matkustaessani ystäväni kanssa, joten pidin sen sisälläni ja toivoin välttäväni sillä selitykset. Se oli hermoja raastavaa, mutta olin aiemmin läpäissyt turvatarkastuksen samalla tavalla, joten pystyin pysymään rauhallisena ja uskoin selviäväni, Sarah kertoo.

Abu Dhabin lentokentällä selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, sillä tutkittaessa seksilelu löytyi ja Sarahin tapaa pidettiin hyvin vulgaarina. Häneltä otettiin passi ja puhelin pois, ja hänelle esitettiin myöhemmin uhkaus, että lentoaseman alueelta ei saa poistua välittömän pidätyksen uhalla. Sarahin ystävä oli viety pois tilanteesta, joten Sarah otti yhteyttä isäänsä, joka pyysi apua Australian suurlähetystöstä.

– Tarinan opetus on siinä, että käyttämäni sanat eivät vastanneet virkailijoiden arvoja, ja selitykseni anustapista loukkasi sitä henkilöä, joka siitä kysyi, Sarah kertoo.

Viraaliksi päätynyttä, tullissa kuvattua videota on katseltu TikTokissa jo satoja tuhansia kertoja.

– Katsotaanpa, selviääkö hänen tuhkansa sisältävä tappi läpi turvatarkastuksesta, lukee alapuolella olevan videon yhteydessä.

– Kenenkään tuhkia ei muistella yhtä mahtavalla tavalla kuin sinä teit, kommentoi yksi videon nähneistä.

– Ja ihmiset sanovat, että romantiikka on kuollut, kommentoi toinen joko humoristisesti tai vakavasti.

– Luulenpa, että minun pitää tehdä joitakin muutoksia testamenttiini, räväyttää kolmas.

Lähde: Metro
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT