KotiUutisetRosa-Maria Ryyti ei ujostele, tiukat pakarat näyttävästi esillä – "sulatat lumen"

Rosa-Maria Ryyti ei ujostele, tiukat pakarat näyttävästi esillä – ”sulatat lumen”


Rosa-Maria Ryyti on julkaissut parin päivän sisällä niin seksikkäitä kuvia, että katseet kääntyvät mulkoilemaan hetkeksi jos toiseksikin.

Vuoden 2015 Miss Suomi kertoo sivuillaan olevansa digitaalisen sisällön tuottaja. Sydänten väliin on laitettu sanat ”Fitness, Muoti ja Kauneus”. Näitä jokaista on tarjolla uusimmissa kuvissa, joissa suomalaiskaunotar poseeraa niin sisätiloissa kuin ulkona lumen keskellä. Vain vaatteiden määrä vaihtelee.

Tuoreimmassa otoksessa Ryyti ottaa itsestään selfien mustissa pikkupöksyissä ja rintaliiveissä, kun taas ulkona kuvatussa kuvassa hänen yllään on tiukat trikoot. Molemmat kuvat ovat keränneet yli 5 000 tykkäystä, huomattavasti enemmän kuin tavallisesti julkaistut kuvat.

– Sulatat lumen, vihjaa yksi toista kuvaa kommentoinneista.

Näky on kieltämättä kuuma. Saman kuvan yhteydessä Rosa-Maria nostaa paitaansa kiusoittelevasti, ikään kuin antaen ymmärtää, että rintaliivit ovat saattaneet jäädä kotiin. Bikinikuva puolestaan kertoo, että kropasta on pidetty hyvää huolta.

Katso silmänruokaa tarjoavat kuvat alapuolelta. Nuolesta klikkaamalla näet lisää. Tarvittaessa näet kuvat tästä klikkaamalla ja tästä linkistä.

Kuvat: Instagram / Rosa-Maria Ryyti





SUOSITUIMMAT