KotiUutisetMiehen salaisuus paljasti pettämisen – nainen ei aavistanut, miten asia ilmeni

Miehen salaisuus paljasti pettämisen – nainen ei aavistanut, miten asia ilmeni


Ei ole helppoa tapaa saada selville, että kumppanisi olisi pettänyt, mutta yksi mies päätyi tällaiseen tilanteeseen hyvin epätavallisella tavalla, kun salaisuus paljasti pettämisen.

Nainen kertoi miehelleen yleensä ilouutiseksi koettavan asian, eli ilmoitti olevansa raskaana. Tästä alkoi valtava myllerrys miehen tunnemaailmassa.

Miehelle oli nimittäin tehty vasektomia kaksi vuotta aiemmin – tätä asiaa hän ei ollut kertonut seurustelukumppanilleen, joten pettäminen oli hyvin ilmeinen asia. Yksi mahdollisuus tulla raskaaksi on esimerkiksi keinohedelmöitys, mutta sellaisesta todennäköisesti puhutaan kumppanin kanssa etukäteen.

Kuvituskuva.

– Naiseni on kertonut ehkäisyn pettäneen, mies kertoo, mutta on selvää, että hän valehtelee, mies kertoo pettyneenä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun miehellä on ollut epäilyjä uskollisuudesta. Aiemmin hänen naisensa rupesi laittautumaan enemmän lähtiessään ulos ja kotiin hän saattoi saapua vasta myöhään. Nainen saattoi myös joskus olla kokonaisen viikonlopun poissa kotoa kuntoilun varjolla.

Sosiaaliseen mediaan jakamisen jälkeen mies sai suoria neuvoja, miten asia pitäisi hoitaa.

– Kerro hänelle saman tien vasektomiastasi ja sano, että lapsi ei voi mitenkään olla sinun, toteaa Jane, kolumnisti.

– Kaikki asiat pitää nostaa pöydälle. Asia on liian vakava jätettäväksi pimentoon. Et voi jättää asiaa kertomatta, koska se on liian vakava. Varaudu siihen, että naisesi saattaa olla pettynyt sinuun ja kokea olonsa petetyksi, Jane jatkaa.

Biologisesti ei ole kuitenkaan mahdotonta, että vasektomia veisi hedelmällisyyden täysin, mutta se on erittäin todennäköistä.

– Tiedän erään, joka tuli raskaaksi vuosia sen jälkeen, kun hänen miehelleen tehtiin vasektomia. Se on hyvin harvinaista, mutta ei mahdotonta, joten jos hän väittää, ettei hän pettänyt, hanki DNA-testi, valistaa yksi jutun lukeneista.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT