KotiUutisetKurveja kerrakseen! Suomalaiset julkkiskaunottaret kesäkunnossa – katso!

Kurveja kerrakseen! Suomalaiset julkkiskaunottaret kesäkunnossa – katso!


Kuvapalvelussa on nähty lähipäivinä paljon kuvia, joissa julkkiskaunottaret esittelevät paljasta pintaa. Kokosimme näistä parhaat kuvat lukijoiden ihasteltavaksi.

1. Erika Helin

Erikan tuoreessa kuvassa kaunotar poseeraa puun varjossa, taustanaan vaaroja ja luontoa. Ruskettuneen näköiset pakarat toimivat katseenvangitsijoina.

– Uuullallaaa mikä leidi😍, ihastelee Elina Tervo.

Katso kuva tästä, jos se ei näy laitteellasi.

2. Tia-Maria ”Tinze” Sokka

Tinze on heittänyt keikkoja tanssiryhmänsä kanssa tiheään tahtiin, viimeksi Savonlinnassa. Keikan ohella kamera on vanginnut useita näyttäviä kuvia, joissa poseeraa niin Sokka kuin hänen tanssiryhmänsäkin.

Julkaistussa kuvasarjassa etenkin kolmas kuva on fiilistä täynnä. Lisää kuvia näet klikkaamalla reunassa olevaa nuolta tai tarvittaessa tästä.

3. Iida Palosaari

”Poseeraus”. Näin lukee Palosaaren julkaiseman kuvaparin yhteydessä. Yllään suomalaiskaunottarella on vain alusvaatteet, bikinit ja pikkuhousut. Kuvissa Iida poseeraa seisten ja kyykkyasennossa.

– Täydellinen pylly, kuuluu yksi kommentti, saaden tykkäyksen Iidalta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä. Nuolesta klikaten näet toisen kuvan.

4. Ilona Siekkinen

Pakaravalmennustensa mainostuksen tueksi Siekkinen täräyttää eetteriin kuvan, jossa kiinteä takamus on kuvattu aaltojen taustoittamana auringonpaisteessa. Kuva on saanut noin 12 tunnin aikana reilut 500 tykkäystä. Katso se alta, tai tästä.

5. Päivi

Yli 60-vuotias suomalaismalli esittelee omaa ”60+ -tyyliään”, kuten hänen profiilinsa kuvauksessa lukee. Lauantaina julkaistussa kuvassa Päivi on pukeutunut erikoisesti ”rautaan” ja lähes läpinäkyviin alusvaatteisiin.

– Nami, jälkiruoka onkin jo tarjoiltu! revittelee yksi kuvan katsoneista kommenttiosiossa, nähdessään Päivin makoilevan selällään pöydän päällä.

– Onks tän aterian nimi Happy Milf, hupailee puolestaan toinen.

Katso alta Päivin rohkea kuva, jossa suomalaismallin kurvit näyttävät asennon myötä paljon tavallista suuremmilta. Tarvittaessa näet kuvan tästä.

Kuvat: Instagram / Erika Helin, Tia-Maria Sokka, Iida Palosaari, Ilona Siekkinen, Päivikristiinaa

Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT