KotiUutisetNäyttävä nainen ei käyttänyt rahaa ruokaan kahteen vuoteen – näin hän sen...

Näyttävä nainen ei käyttänyt rahaa ruokaan kahteen vuoteen – näin hän sen teki


Sosiaaliseen mediaan julkaistun tarinan mukaan näyttävä nainen ei tuhlannut kolikkoakaan ruokaan kokonaisen kahden vuoden aikana. Silti hän söi hyvin kertomansa mukaan kuutena päivänä viikossa.

Wall Streetillä työskentelevä nainen hankki kertomansa mukaan elantonsa sekatavarakauppiaana. Bisnesten ohella hän ehti deittailemaan peräti kuutena päivänä viikossa, seuralaisten tarjotessa treffeillä ruoat joka kerta.

– Vuosien 2016 – 2018 välillä en ostanut ruokatarvikkeita kertaakaan. Säästin luultavasti noin 150 dollaria viikossa, Vivian Tu kertoo.

– Mikäli tapailit minua noiden vuosien välillä, saatat olla oikeutettu taloudelliseen tukeen, Tu vitsaili TikTok-kanavansa kommenttiosiossa.

Ihmiset reagoivat tarinaan eri tavoin.

– Nerokasta, tiivisti yksi lukemansa.

– Näin me tasoitamme (miesten ja naisten välisiä) tuloeroja, kommentoi toinen.

– Epäeettisen rajamailla, moralisoi kolmas.

Oletettavasti Tu sai jatkuvasti deittiseuraa varakkaista miehistä, sillä Wall Street on tunnetusti Manhattanin finanssialan keskittymän aluetta. Tarina ei kuitenkaan kerro, miten montaa miestä Tu ehti tapailla, aterioiden tasosta puhumattakaan. Yksi paastopäivä on kuitenkin mahtunut viikkoon.

Tu kertoi kuitenkin yllättäen olevansa taannoista elämäntapaansa vastaan.

– Mielestäni tietoinen treffeille meneminen ilmaisen aterian vuoksi ei ole hyvä idea. Olen sitä mieltä, että seurustelu on rakkauden löytämistä varten, Tu kertoo.

Ruokakustannuksista ylijääneillä rahoilla Tu kertoo ostaneensa mustan Prada-laukun. Hän myös sijoitti osan rahoista ja pisti loput säästöön.

Kuvia Vivianista näet Tylan sivulta.

Lähde: Tyla
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT