KotiUutisetErikoinen tarina: nuoret kasvoivat ilman seksiä, tekevät nyt avoimessa suhteessa aikuisviihdettä

Erikoinen tarina: nuoret kasvoivat ilman seksiä, tekevät nyt avoimessa suhteessa aikuisviihdettä


Mies ja vaimo kasvoivat uskonnollisessa perheessä, jonka myötä he pidättäytyivät seksin harrastamisesta avioliittoon asti. Erikoinen tarina muuttui aikuisiällä vallan toiseen suuntaan kasvatukseen nähden.

Kristilliseen kirkkoon kuulunut pariskunta päätti lähteä kirkosta ryhtyäkseen ”swingereiksi”. Aikuisena naimisiin mennyt pari elää avoimessa avioliitossa, julkaisten roisia materiaalia Onlyfans-sivustolle.

Emmy Blaise, 19, kasvatettiin kristillisen uskonnon huomassa, jossa hänen odotettiin olevan ”täysin alistuva aviomiehilleen” ja piti ”säästää itsensä” avioliittoa varten, hankkia paljon lapsia ja mukautua perinteisiin sukupuolirooleihin. Entinen elämä sai kuitenkin väistyä, kun Emmy tapasi samanikäisen miehensä Calin.

Nykyisin Cal ja Emmy ovat molemmat 35-vuotiaita, eläen nyt menetettyä nuoruuttaan uudelleen ilman rajoituksia.

– Kasvoimme molemmat niin rajoittavassa ja uskonnollisessa ympäristössä, että meillä ei ollut mahdollisuutta ajatella itse, kertoo sairaanhoitajana työskentelevä Emmy.

”Swingausta” eli muiden parien tapaamista seksuaalisissa merkeissä pari kokeili ensi kerran vuonna 2019. Alkuun he olivat hermostuneita, mutta päättivät heittäytyä mukaan, sillä aikomukseen liittyi myös sopivasti jännitystä.

Myöhemmin Emmy ryhtyi julkaisemaan aikuisviihdesisältöä, ja nykyään hänellä on yli 42 000 seuraajaa Onlyfans-sivustolla. Kuvia on yli 1 000 ja videoitakin reilusti yli 100. Alla muutama rohkea kuva Emmyn julkiselta Instagram-profiililta.

Kuvat: Instagram / Emmy Blaise
Kuvituskuva: Unsplash
Lähde: News.au





SUOSITUIMMAT