KotiUutisetNaiset flirttailevat jatkuvasti vaimon ollessa läsnä – "pidän sitä outona"

Naiset flirttailevat jatkuvasti vaimon ollessa läsnä – ”pidän sitä outona”


Naiset flirttailevat jatkuvasti naisen aviomiehen kanssa tämän ollessa läsnä. Nainen kuitenkin kokee olonsa itsevarmaksi ja luottaa siihen, ettei hänen komea puolisonsa petä.

Nainen kertoo, että muut naiset flirttailevat aina hänen ”komean miehensä” kanssa, kun tämä istuu hänen vieressään. Hän ei ole kuitenkaan liian hämmentynyt kilpailusta, sillä hän uhoaa olevansa 20 vuotta miestään nuorempi. Nainen on useaan otteeseen huomannut, että muut naiset tekevät lähempää tuttavuutta hänen miestään kohtaan, aivan hänen silmiensä edessä.

– Pidän sitä outona, nimettömänä pysynyt nainen kertoo.

Internetin keskustelufoorumille hän kertoi, että hänen miehensä on helposti lähestyttävä ja hyvännäköinen kaveri. Naisen mielestä on outoa, että naiset tulevat juttusille, vaikka hän olisi miehensä seurassa, vihkisormuksesta puhumattakaan.

Yhtenä esimerkkinä vaimo kertoo lauantain illanvietosta miehensä seurassa.

– Olimme harvinaisesti ulkona viettämässä iltaa, ja kesken lauseen muutamat naiset tulivat sanomaan, miten hieno paita miehelläni on. He myös kysyivät, tuntevatko mieheni ennestään pitäen häntä tutun näköisenä, vaimo kertoo.

– Moinen touhu menee yli mieheni ymmärryksen, vaikka hän on hyvännäköinen ja helposti lähestyttävä, nainen jatkaa.

Nainen selitti tietävänsä miehensä olevan hyvin uskollinen – väittäen tämän olevan uskollinen kuin vanha lammaskoira, joten hänellä ei ole syytä suuttua. Hän pitää kuitenkin naisten käyttäytymistä outona.

– Kaikki on silmieni edessä, joten en koe tapahtumia epämiellyttävänä. Hän ei toimi ilkeästi ja luen miestäni kuin avointa kirjaa. En suuttunut tapahtuneesta, enkä itse asiassa sanonut siitä sanaakaan – katson vain keskustelun etenemistä hymyillen. Mutta eikö olekin outoa? En olisi itse enkä ole koskaan mennyt juttelemaan miehelle, joka olisi selvästi seurustellut toisen naisen kanssa, vaimo toteaa.

Ihmiset jakoivat näkemyksiään aiheesta keskustelupalstalla.

– Ehkä naiset eivät usko teidän olevan yhdessä, koska olet niin paljon nuorempi. Niin tai näin, kenties tässä mennään hieman rajan yli. Ehkä sinun pitäisi pyytää miestäsi kirkastamaan tummaa vihkisormusta, että se näkyisi paremmin? ehdottaa yksi tarinan lukenut.

– Kenties aviomiehesi tulisi kertoa heille, että hän on viettämässä aikaa vaimonsa kanssa, pyytäen naisia lähtemään, koska teillä on yksityinen keskustelu meneillään, kommentoi toinen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT