KotiUutisetBB-Sofian seksivideoita levisi nettiin - nyt hän avautui asian tiimoilta

BB-Sofian seksivideoita levisi nettiin – nyt hän avautui asian tiimoilta


Big Brother Suomi -ohjelmaan tänä vuonna osallistunut transsukupuolinen somevaikuttaja ja seksityöntekijä Sofia Tuomola, 27, julkaisi YouTube-kanavalleen videon, jossa hän vastaili fanien lähettämiin kysymyksiin.

Sofia kertoi myös videolla, että Ylilauta-keskustelupalstalla häntä on kritisoitu.

– Minua on haukuttu mieheksi, transuksi, rumaksi. Nämä ovat kaikki sellaisia asioita, joita tiedän etten ole. En ole mies, nimeni on Sofia, ja minua ollaan kutsuttu myös vanhalla nimelläni. Nimeni on Sofia, se lukee passissani.

Kyseisellä keskustelupalstalla on myös levinnyt Sofian eroottisia videoita.

– Sekin kertoo vain siitä, että suurin osa on katsonut ne ja vetänyt käteen. Sitten heille on tullut paha mieli koska he ovat tajunneet, että Soffe sytyttää heitäkin. Ja jos heitä ei ole aiemmin sykkinyt Soffen kaltaisille naisille, niin nyt sykkii. Mielestäni tässä on paljon häpeää ja vihaa heitä itseään kohtaan, ja heillä ei ole asiat hyvin omassa elämässään, Sofia kertoo YouTubessa.

SUOSITUIMMAT