KotiUutisetVau! Ex-missi Sara Sieppi julkaisi viehättävän alusvaatekuvan - "Olet täydellinen"

Vau! Ex-missi Sara Sieppi julkaisi viehättävän alusvaatekuvan – ”Olet täydellinen”


Ex-missi ja nykyinen somevaikuttaja Sara Sieppi, 31, lisäsi eilen Instagram-tililleen alusvaatekuvan ja avautui sen tekstissä työstään.

”Jostain syystä todella monen on vieläkin vaikea hyväksyä sitä, että sen nätin naaman takana voi olla myös tyyppi, joka ymmärtää brändäystä ja markkinointia. Se, että mun seuraajista suurin osa on esimerkiksi naisia ja teen välillä heille alusvaateyhteistöitä, ei tee musta tyhjäpäistä, tyrkkyä tai bimboa.”

Sara jatkoi kertomalla muun muassa vaikuttajamarkkinonnista.

”Ja kyllä, vaikuttajamarkkinoinnissa liikkuu suuria summia, sillä se mainosarvo, jonka yritys saa tuotteelleen somevaikuttajan kautta, voi olla todella suuri. Oon tosi monta kertaa sanonut ja sanon edelleen, et jos tää on niin helppoa ja vaivatonta, niin tee sä ite perässä yli puolen miljoonan liikevaihto yksin.”

Useat seuraajat komppasivat Saran sanoja ja jotkut ylistivät hänen kauneuttaan: ”Niin kaunis”, ”Olet täydellinen” ja ”Wow upea”.

Tsekkaa päivitys kuvan kera alta tai Instagramista.
SUOSITUIMMAT