KotiUutisetPariskunnalla on valtava pituusero – kiusallinen seksikysymys toistuu jatkuvasti

Pariskunnalla on valtava pituusero – kiusallinen seksikysymys toistuu jatkuvasti


Pariskunnan pituusero on sitä luokkaa, että ihmiset ajattelevat onko mies erittäin pitkä vai hänen kumppaninsa todella lyhyt. Kokoeron vuoksi kiusallinen seksikysymys toistuu kuitenkin jatkuvasti.

Brooke Dostillio ja Dylan Painter törmäävät usein ihmisten uteluihin, jotka liittyvät seksin harrastamiseen. Koripalloilijan mittoihin kasvanut ja myös uraa lajin parissa luonut Dylan on 206 senttiä pitkä, kun taas hänen Brooke-tyttöystävänsä on vain 150-senttinen.

– Olemme tottuneet pituuseroomme. Dylan on niin pitkä, että kaikki on hänelle lyhyttä, joten asialla ei ole väliä, 25-vuotias Brooke kommentoi.

Ihmiset kyselevät kuitenkin jatkuvasti sosiaalisen median kautta kolme vuotta yhtä pitäneen pariskunnan intiimielämästä, vaikka parin sanojen mukaan asialla ei ole vaikutusta lainkaan.

– Meidän mielestämme se on vain hauskaa, sillä tiesimme, että julkistamalla suhteemme ihmiset alkaisivat kysellä juuri tästä asiasta, pari kommentoi.

Julkisuutta TikTokin kautta

Pari on jakanut TikTokissa humoristisia videoita suhteeseensa liittyen ja videoita on katsottu miljoonia kertoja. Monet videoista liittyvät pituuseroon.

– Pidän pituuserostamme, se on todella kätevä monissa tilanteissa. Dylan voi esimerkiksi kurkottaa vaatekaapin ylähyllylle helposti, kun taas minä voin poimia vuoteen alle pudonneen esineen ilman suurempia vaivoja, Brooke toteaa.

Parin ensisuudelma tapahtui sattuneesta syystä istualtaan, mutta Brooke kertoo pitävänsä siitä, kun Dylan kumartuu hänen puoleensa suutelun aikana.

– Oltuani Dylanin kokoisen miehen kanssa en voisi koskaan kuvitellakaan olevani itseni kokoisen kumppanin kanssa, Brooke ylistää.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT