KotiUutisetSexhibition antaa Sanna Marinille eroottisen palkinnon – "sanomattakin selvää, mikä tätä maailmaa...

Sexhibition antaa Sanna Marinille eroottisen palkinnon – ”sanomattakin selvää, mikä tätä maailmaa pyörittää”


Sexhibition-erotiikkamessuilla jaetaan vuosittain tapahtuman teeman mukaisia palkintoja. Yksi palkinnonsaajista on pääministeri Sanna Marin, joka säväytti elokuussa eroottisella bilevideolla.

– Juhlavuoden kunniaksi elvytetään vanha perinne ja jaetaan Vuoden eroottinen lataus –palkinto. Tänä vuonna palkinnon saa Suomen pääministeri Sanna Marin, kuuluu tiedotteen teksti.

– Tänä vuonna haluamme jakaa palkinnon henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisten oikeuksien puolesta. Huolimatta julkisesta roolistaan valtavan paineen alla, tämä vahva nainen osaa huolehtia omista rajoistaan julkisuuden ja yksityisyyden välissä ja ottaa aikaa myös itselleen sekä omalle jaksamiselleen.

Palkinnon osalta päädyttiin ns. perinteisempään vaihtoehtoon, mutta vaihtoehtojen joukossa väläyteltiin myös toista, vähintään yhtä härskiä palkintoa.

– Jos meillä ei olisi jo varastojen kätköstä löytynyttä Kultainen Penis -kiertopalkintoa, olisimme ehdottomasti teettäneet Kultainen Pillu –palkinnon. Sanomattakin lienee selvää, mikä tätä maailmaa oikeasti pyörittää.   

– Ja kukaan Marinin kuuluisan bilevideon nähnyt tuskin voi kieltää, etteikö eroottinen lataus olisi hänessä vahvasti läsnä!

Tiedossa ei ole, kuka Kultainen Penis -palkinnon noutaa. Erotiikkamessujen tapahtumia voi ihailla 28.10–29.10.

Kuvituskuva: Valtioneuvoston kanslia





SUOSITUIMMAT