KotiUutisetShakkimestaria epäillään peppupetkutuksesta – ahteri syynättiin tarkasti

Shakkimestaria epäillään peppupetkutuksesta – ahteri syynättiin tarkasti


Vasta 19-vuotias shakkimestari on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta shakin suurmestarin tittelin jo 17-vuotiaana, tammikuussa 2021. Nuoren miehen epäillään saavuttaneen menestystä huijaamalla varsin erikoisella tavalla.

Syyskuussa Hans Niemann yllätti kaikki, kun hän onnistui voittamaan shakkilegenda Magnus Carlsenin. Villeimmät huhut liittyvät anaalihelmiin, joiden värinä olisi viestinyt hänelle taktisesti oikeita siirtoja värähtelyn avulla.

Niemannin epäiltiin syyllistyneen urallaan yli 100 kertaa vilppiin, joten hänet tutkittiin erityisen tarkasti miehen saapuessa Yhdysvalloissa pidettyyn shakkiturnaukseen. Sama koski myös kilpakumppaneita, mutta Niemann tutkittiin perusteellisesti ahteria myöten.

Twitteriin julkaistiin video, jossa metallinpaljastimella syynätään myös Niemannin takapuoli spekuloitujen anaalihelmien vuoksi. Sen näet alapuolelta.

– En aio googlata mitä anaalihelmet ovat, mutta toivon todellakin, että ne eivät ole sitä, mitä oletan niiden olevan, kommentoi yksi videon nähneistä.

Turnauksen avausottelu sujui Niemannilta voitokkaasti.

– Tämä ottelu oli viesti kaikille. Olen aina sanonut, että shakki hoitaa puhumisen. Tämä peli puhui puolestaan ja näytti, millainen pelaaja olen, Niemann kommentoi.

– En ota taka-askelia. Aion pelata täällä parasta shakkiani, paineista huolimatta, mies lisäsi.

Lähde: Chess.com
Kuvituskuva: Wikimedia Commons





SUOSITUIMMAT