KotiUutisetOhhoh, mikä ukrainalaiskaunotar – Katerina Sorian seksikkäät poseeraukset kääntävät katseita!

Ohhoh, mikä ukrainalaiskaunotar – Katerina Sorian seksikkäät poseeraukset kääntävät katseita!


Katerina Soria on julkaissut kuvia sosiaalisen median tililleen vuodesta 2019 lähtien. Kuvat ovat muuttuneet ajan kanssa huomattavasti rohkeammiksi ja se on kasvattanut kaunottaren seuraajakunnan yli seitsennumeroiseksi.

Kiovassa syntynyt Soria tunnustaa rakastavansa kissoja ja sukkahousuja. Etenkin jälkimmäinen näkyy julkaistuissa kuvissa, sillä varsinkin tummaa sävyä olevat sukkahousut ovat usein hänen yllään.

Toisinaan sukkahousut loistavat poissaolollaan, jolloin 163-senttisen naisen kauniit sääret pääsevät oikeuksiinsa. Toisinaan kuvakulmat ovat rohkeampia, ja näyttää siltä kuin Sorialla ei olisi pikkuhousuja jalassa lainkaan sukkahousujen ohella.

Ikää mallin töitä tekevällä Sorialla on 25 vuotta, horoskoopiltaan hän on oinas ja harrastuksiin lukeutuu matkustaminen. Onpa kaunotar julkaissut myös rohkeita kuvia sisältävän seinäkalenterin vuodelle 2022.

Katso alapuolelta Sorian parhaita kuvia, joissa hymy, naisellisuus ja seksikkyys ovat upeaa katseltavaa. Jos kuvat eivät näy laitteellasi, katso ne tästä.

Kuvat: Instagram / Katerina Soria





SUOSITUIMMAT