KotiUutisetVaimo jäi kiinni aikuisviihteen katselusta – aviomies turhautui vaimon tunnustuksesta

Vaimo jäi kiinni aikuisviihteen katselusta – aviomies turhautui vaimon tunnustuksesta


Naimisissa olevan pariskunnan vaimo oli huomannut pitävänsä aikuisviihteen katselusta. Mies sai selville vaimonsa harrastuksen ja nainen päätti avautua siitä seksuaaliterapeutille.

– Olen nainen, lähellä 40-vuotispäiviäni. Olen naimisissa ihanan miehen kanssa ja meillä on yksi lapsi. Viime kuukausien aikana olen alkanut katsoa p*rnoa verkossa. Touhu on melko kevyttä, sillä en katso pareja, vaan yksittäisiä naisia harrastamassa omaa kivaa. Katson niitä etenkin OnlyFans-palvelusta, vaimo kirjoittaa.

Vaimo kertoo, että hän on aina ollut hetero, eikä romanttisia suhteita naisten kanssa ole ollut – eikä hän haluakaan sellaisia.

– Naisten katseleminen kuitenkin kiihottaa minua. Onko se normaalia? hän kysyy terapeutilta.

– Asia oli oma, pieni salaisuuteni, kunnes mieheni näki todisteet selaimeni historiasta ja kysyi minulta niistä. Hän ei ollut vihainen, ainoastaan yllättynyt, jopa nauroi asialle. Reaktio ja asian esiin tuleminen sai kuitenkin minut nolostumaan ja olin melko vihainen, vaimo jatkaa.

Salaisuuden paljastuminen toi esiin ärsyttävän seikan

Pariskunnan seksielämä koki kolauksen, sillä vaimo ei ilahtunut salaisuutensa esiintulosta.

– Olen kieltäytynyt harrastamasta seksiä mieheni kanssa hänen käytöksensä vuoksi, eikä hän ole siitä iloinen. Mieheni mielestä teen asiasta liian suuren numeron, mutta hän kuitenkin myöntää sen olevan seksikästä, että kiihotun naisten katselusta. Itse kuitenkin tunnen oloni kovin noloksi asian tiimoilta, kertoo vaimo.

– En ole koskaan tyydyttänyt itseäni mieheni edessä. Mitä mieltä olet, olenko yliseksuaalinen vai seksuaalisesti sekaisin, kuuluu kysymys seksuaaliterapeutin suuntaan.

Seksuaaliterapeutti Coleen Nolan vastasi vaimon ongelmaan.

– En usko sinun kuuluvan kumpaankaan ryhmään, vaan sinun täytyy löytää toinen nimitys itsellesi.

– Olen sitä mieltä, että monet heteronaiset kiihottuvat katsellessaan muita naisia, sillä se on kuin fantasioisit itsestäsi. Ajattelen myös, että annat liikaa painoarvoa miehesi reaktiolle, sillä en usko sen olevan paha.

– Miehesi oli yllättynyt, koska hän ei tiennyt tuota puolta sinusta ja salasit sen häneltä.

– En myöskään usko hänen nauraneen sinulle tai pilkanneen sinua. Miehesi toi vain asian esille humoristisella tavalla ja kevein tuntemuksin, tai ajatellen: ”en tiennyt tätä puolta sinusta!”.

Lopuksi Nolan valistaa vaimoa, että mies saattoi jopa innostua vaimon esiin tulleesta puolesta ja kertoo, ettei tämän tulisi huolehtia tai ajatella asiaa liikaa. Hän lisää myös, että vaimon olisi hyvä jutella puolisonsa kanssa ja kertoa nolostumisestaan, kun asia tuli ilmi.

– Mutta älä häpeä ja ala kyseenalaistaa sitä, kuka olet ihmisenä. Siitä voi syntyä jotain, mitä katsotte yhdessä, kukapa tietää? päättää Nolan vastauksensa.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT