KotiUutisetAvioliitto koetuksella kaksoiselämän paljastuessa – "siskoni on hänen vaimonsa"

Avioliitto koetuksella kaksoiselämän paljastuessa – ”siskoni on hänen vaimonsa”


Sosiaaliseen mediaan jaettiin tarina, jossa nainen kertoi avioliittonsa joutuneen koetukselle miehen kaksoiselämän vuoksi. Pari on todennäköisesti eroamassa asian tultua ilmi.

Vaimo oli ohimennen kuullut aviomieheltään häiritseviä kommentteja muun muassa hänen siskonsa painon nousemisesta, ja hän päätti tutkia muun muassa miehensä puhelinta. Tarkempi viestien silmäily paljasti kuitenkin vähintäänkin ”vakavan ihastuksen” tai jopa rakkauden merkkejä toista naista kohtaan.

Eri viestikanavia tutkimalla vaimo oli saanut selville, että videopeliharrastuksen parissa viihtyvä aviomies oli kertonut pelikavereilleen puolisonsa siskon olevan tämän todellinen vaimo. Mies oli jopa väittänyt, että siskon lapset olisivat heidän yhteisiään. Miehen profiilikuvissa oli jopa kuvia, joissa vaimon sisko poseerasi bikineissä lastensa kanssa.

– Mieheni on rakastunut tai ainakin ihastunut siskooni. En ole ainoa, jolle hän valittaa hänen painonsa nousustaan. Mieheni paras ystävä tietää tästä KAIKEN. Hän itse asiassa lähettää ystävälleen kuvia siskostani ja myöntää avoimesti käyttävänsä näitä kuvia ilahduttaakseen itseään joinakin iltoina. Hän myös valittaa tämän lihomisesta. Mieheni on ärsyyntynyt siitä, että siskoni saattaa olla raskaana tai että hän aikoo vain pilata kauneutensa, petetty vaimo avautuu.

Kuvituskuva.

– Miehelläni on tietokoneellaan ryhmächatteja, joissa hän kehuskelee perheellään, esittäen olevansa naimisissa siskoni kanssa ja siellä on myös kuvia siskoni lapsista. Miehelläni on siskoni kuva profiilikuvanaan, vaimo jatkaa.

Vaimo kertoo myös, ettei hän vaadi mieheltään koskaan mitään, sillä rakkaudentunnustukset, halaukset ja suudelmat ovat hyvin yleisiä hänen suunnaltaan. Aviomies ei vaimon kertoman mukaan koskaan valita hänen ulkonäöstään, mutta ei myöskään anna koskaan kehuja siitä.

– Olen järkyttynyt, sekaisin ja suorastaan shokissa. Mitä ihmettä on oikein tekeillä? Miksi hän poseeraa siskoni lasten kanssa ja esittää olevansa heidän isänsä? Sovimme yhdessä, että emme hanki lapsia ja mieheni oli meistä kahdesta enemmän tätä mieltä. Hän ei koskaan halunnut lapsia, vaimo kertoo.

Vaimo kertoi sosiaalisessa mediassa, ettei hän voi tehdä muuta kuin ottaa avioeron. Ihmiset tukivat hänen päätöstään.

– Olen pahoillani, tuo on varmasti tuntunut pahalta. Hänen käytöksensä on kaiken sen ulkopuolella, mitä on kuviteltavissa. Olen myös pahoillani siskosi puolesta, kun hän joutuu käymään tämän kaiken läpi.

– Kaikkea hyvää sinulle! Muista ottaa kuvat kaikista löytämistäsi todisteista. Siitä voi olla hyötyä avioeroprosessissa.

– Vau. Parasta onnea kaikille muille paitsi aviomiehellesi.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT