KotiUutisetOletko sinä miellyttäjä parisuhteessa? Lue kolme neuvoa asiaan liittyen!

Oletko sinä miellyttäjä parisuhteessa? Lue kolme neuvoa asiaan liittyen!


Jotkut ihmiset eivät pidä lainkaan vastakkainasetteluista ja he yrittävät miellyttää parhaansa mukaan kaikkia, niin työpaikalla kuin parisuhteissa.

Tästä alta voit lukea vinkkejä, joiden avulla voit päästä eroon miellyttämisestä:

1. Kerro vaikeistakin asioista rehellisesti

Varsin monet ihmiset pitävät selkeydestä. Jos et ole tyytyväinen asioiden etenemiseen, niin he haluavat tietää siitä. Totuus on se, että jotkut käyttävät puolet ajastaan arvaillen, mikä saattaisi tehdä toisen onnelliseksi parisuhteessa. Ihmiset eivät siis ole ajatustenlukijoita, joten kerro heillä asioista niin kuin ne ovat!

2. Itsesi puolustaminen ei koske vain omia tarpeitasi

Osa miellyttäjistä ajattelee, että haastavista asioista puhuminen kuulostaa aina jonkin tarpeen esilletuomisesta. Todellisuudessa kuitenkin itsensä puolustaminen asioissa on osa molempien osapuolten tarpeita. Se on siis yhtä suuri mahdollisuus saada selville, mitä hän oikeasti haluaa, kuin ilmaiset, mitä sinä haluat!

3. Tunnista oma arvosi

Useat miellyttäjät luulevat olevansa vähemmän rakkauden ja onnen arvoisia kuin toiset ihmiset. Niinhän sitä sanotaan, että ensimmäinen askel toipumiseen on itselle ongelman myöntäminen ja niin on tässäkin asiassa. Tunnista siis oma arvosi ja puhu kumppanillesi kamppailevasi tämän asian kanssa!

Lähde: Verily Magazine

Kuva: Unsplash

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT