KotiUutisetMies teki seksisoittolistan intiimihetkiin – tyttöystävä sanoi suorat sanat

Mies teki seksisoittolistan intiimihetkiin – tyttöystävä sanoi suorat sanat


Miehen tekemä seksisoittolista intiimihetkiä varten rakennettiin hänen musiikkimakunsa pohjalta. Tyttöystävälle moinen rutiini oli kauhistus.

Kahden vuoden yhdessäolon jälkeen nainen tunnusti kumppanilleen, että hän vihaa tämän tekemää seksisoittolistaa. Kyseessä on todennäköisesti ollut toisen miellyttäminen, mutta silti ihmetyttää, miksi totuus tuli ilmi vasta kahden vuoden jälkeen.

Romanttisen illallisen aikana soiva tarkkaan harkittu musiikki kynttilänvalossa on omiaan luomaan tunnelmaa ikään kuin pohjustuksena yhteiselle illanvietolle. Sen mukaan tuominen sänkytouhuihin voi kuitenkin olla liikaa, ellei musiikin tarkoitus ole peitellä nautinnon ääniä naapureilta.

– Miehen soittama musiikki on outoa ja iso tunnelman latistaja, nainen avautuu Reddit-palvelussa.

Mies kertoi, miksi hän päätyi luomaan kyseisen soittolistan.

– Hieman taustaa: Harrastettuani seksiä ensi kertaa tutkin myöhemmin tapoja miten voisin olla parempi. Olin jäykkä ja minulla ei ollut mitään hajua, mitä tein. Silloin törmäsin ajatukseen musiikin soittamisesta ja sen rytmiin mukautumisesta, mies kertoo.

– Etsin rakasteluun pohjautuvia lauluja ja loin niistä soittolistan, jonka laulujen rytmin tunsin itselleni sopivaksi. Listallani on muutamia kappaleita, mutta tyttöystäväni vihaa suosikkilauluani, mies jatkaa.

Mies kertoo myös, että hän olisi voinut kysyä naiseltaan mielipidettä listan kappaleista, mutta pitää outona, että sai kuulla totuuden vasta kahden vuoden kuluttua.

– Olen turhautunut, sillä luulin seksielämämme olevan mahtavaa. Olen kiusaantunut ja myös hieman vihainen.

Aikaisemmat kokemukset antoivat tukea

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, sillä mies oli soittanut suosikkikappalettaan seksin tahdissa jo aikaisempien tyttöystävien kanssa, eivätkä he koskaan valittaneet siitä.

Naisensa avautumisen jälkeen pari oli harrastanut seksiä ilman musiikkia, mutta suosikkikappaleen rytmi on juurtunut niin vahvasti miehen päähän, että hän oli silti liikehtinyt sen rytmissä.

– Hän pyysi minua lopettamaan huomattuaan tämän, mies murehtii.

Redditissä tuli ilmi myös kappaleen nimi, jota pari oli kuunnellut seksin harrastamisen aikana. Kommentit ovat keränneet valtavasti huomiota YouTuben puolella.

– Vietetään hiljainen hetki sen naisen puolesta, joka joutui kuuntelemaan tätä kaksi vuotta

– Nainen ansaitsee Oscar-pystin niistä näyttelijäntaidoista, joita hän esitti kahden vuoden ajan

– Antakaa naiselle mitali, koska hän sieti tätä kaksi vuotta

Alla kyseinen kappale, joka kuulostaa kieltämättä hyvin erikoiselta intiimitouhujen harrastamisen taustalla.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT