KotiUutisetLue täältä viisi vinkkiä tuoreeseen parisuhteeseen!

Lue täältä viisi vinkkiä tuoreeseen parisuhteeseen!


Kun alat seurustella ja kerrot asiasta vaikkapa ystäville sekä perheelle, niin yhtäkkiä saatat saada useilta ihmisiltä hyvinkin erikoisia neuvoja, miten asiassa tulisi edetä. Kannattaako näitä vinkkejä sitten hyödyntää? No, se jää sinun päätettäväksi, mutta lue ihmeessä nämä alta löytyvät neuvot, jotka toivottavasti auttavat sinua tuoreessa parisuhteessa:

1. Ota aikaa tutustuaksesi kunnolla häneen

Kukaan ei voi tutustua ihmiseen lyhyessä ajassa ja lisäksi seurustelun alkuvaihe nähdään aina ruusunpunaisten lasien läpi. Viettäkää aikaa erilaisissa tilanteissa ja paikoissa. Ota aikaa hänen ymmärtämiseen ja tarjoa hänelle tilaa tutustua sinuun.

2. Älä kerro heti alkuun syvällisiä asioita

Mieti kahdesti, ennen kuin alat puhua syvästi vaikkapa perheestäsi tai menneisyydessä tapahtuneista asioista. Nämä ovat aiheita, joista puhutaan myöhemmin suhteessa, kun olet saavuttanut tietyn mukavuustason kumppanisi kanssa.

3. Älä puhu pitkän ajan sitoutumisesta liian aikaisin

Mikään ei säikäytä ihmistä enemmän kuin liian aikaiset puheet avioliitosta ja ikuisesti yhdessä olemisesta. Vaikka olisitkin ryhtynyt suhteeseen toivoen, että se muuttuu pysyväksi, niin älä puhu heti alkuun hääpaikoista jne.

4. Älä vertaa häntä entisiin kumppaneihisi

Jokainen ihminen on erilainen, joten ei kannata verrata nykyistä kumppaniasi eksiisi. Se saattaa olla haitallista suhteellesi ja se voi olla myös kumppaniasi kohtaan alentavaa, jos lauot näitä asioita ääneen.

5. Kerro mielipiteesi, mutta rauhallisesti

Seurusteleminen ei tarkoita, että olet aina samaa mieltä kumppanisi kanssa. Kerro siis mielipiteesi asioista, mutta tee se rauhallisesti ja perustele asiasi huolella.

Lähde: myRepublica

Kuva: Unsplash

Testiryhmän suosikit! Naisilta täydet 10 pistettä! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT