KotiUutisetNäillä kolmella vinkillä lisäät kipinää pitkäaikaiseen parisuhteeseen

Näillä kolmella vinkillä lisäät kipinää pitkäaikaiseen parisuhteeseen


Tuskin kenellekään tulee yllätyksenä, mutta parisuhdetta tai muita ihmissuhteita ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Jokainen suhde vaatii toimiakseen töitä.

Alta voit lukea kolme neuvoa, joilla pidät kipinän yllä parisuhteessasi vielä vuosienkin jälkeen.

1. Järjestäkää viikoittaiset treffit

Jos et kastele kasvejasi säännöllisesti, ne kuihtuvat ja tämä sama pätee parisuhteeseen. Avain tähän on säännöllinen hoito ja parisuhteissa se tarkoittaa vähintään yhtä treffiiltaa viikossa. Samalla tavalla kuin varaat aikaa suosikki tv-ohjelmillesi tai liikunnalle, sinun on varattava aikaa kumppanillesi. Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin puhelinten sammuttaminen ja illallisen valmistaminen yhdessä tai vaikka elokuvissa käynti.

2. Muistuta kumppaniasi rakkaudestasi

Yksinkertaiset sanat ja eleet auttavat osoittamaan, kuinka paljon välität kumppanistasi. Lahjat ja tunnustukset juhlapäivinä eivät välttämättä ratkaise asiaa, vaan ne arjessa tapahtuvat pienet asiat. Jätä vaikka hänelle lappu, jossa kerrot rakkaudestasi tai tee hänelle soittolista hänen lempikappaleistaan.

3. Harrastakaa enemmän seksiä

Tutkimukset osoittavat, että pariskunnat, jotka harrastavat enemmän seksiä, ovat onnellisempia. Toki fyysinen tyydytys lievittää stressiä ja lisää mielialaa jo sinällään. Kaikenlaisten kiireiden takia seksille voi olla toisinaan vaikea löytää aikaa, mutta tähän auttaa asiasta avoimesti puhuminen sekä sitoutuminen järjestää petipuuhille enemmän aikaa.

Lähde: Executive Fantasy Hotels

Kuva: Pixabay

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT