KotiSuoratoistopalvelutRantabaarin viides kausi alkaa 19. syyskuuta C More -suoratoistopalvelussa

Rantabaarin viides kausi alkaa 19. syyskuuta C More -suoratoistopalvelussa


Aaiemmista tapahtumista on kulunut tovi Rantabaarin viidennellä kaudella. Krista (Emilia Jansson) on vihdoin valmis uuteen rakkauteen, jota joskus on vähän liikaakin tarjolla. Suvi (Jaana Joensuu) nauttii uusperheen arjesta Villen (Jaakko Wuolijoki) kanssa, mutta onko se kuitenkin hieman tylsää?

Anssin (Matti Leino) ylle sovitellaan taas kilpakosijan viittaa. Trissa-pizzeriassa rakastetaan jo niin repivästi, että mahtaako pizzat mennä väärään kurkkuun vai paistuvatko ne ollenkaan? Varsinkin kun omistaja Johanna (Sani Aartela) ei aina muista, onko hän töissä vai drinkkejä kippaava asiakas. 

Tuoreina kasvoina sarjassa nähdään Saara Kaskilahti, Ilkka Hautala, Jasper Koivisto, Jessica Öystilä, Joanna Wallinheimo, Sara Nurmi ja Misa Nirhamo. Viidennellä kaudella seikkailevat niin ikään aiemmilta kausilta tutut Hemmo Karja, Tatu Arminen, Anni Grönberg, Ilkka Olavi, Jarno Jussila ja Samuel Glassar. Sarjan tuotannosta vastaa Fremantle Finland.

Rantabaari on C Moren alkuperäissarja ja alkaa maanantaina 19. syyskuuta vain C More -suoratoistopalvelussa.

Lähde ja kuva: C More

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.

SUOSITUIMMAT