KotiUutisetMiehen ällöttävä tapa karkotti kämppäkaverin – pitää tapaansa terveellisenä

Miehen ällöttävä tapa karkotti kämppäkaverin – pitää tapaansa terveellisenä


Miehen ällöttävä tapa on omalla tavallaan ainutlaatuinen, mutta jo pelkkä ajatus siitä voi aiheuttaa pahoinvointia. Älyttömintä onkin, että hän tarjoaa jopa tietoa tavastaan maksua vastaan.

Brother Sage -niminen 68-vuotias mies kokeili virtsan juomista ensimmäistä kertaa noin 20 vuotta sitten. Sittemmin siitä on tullut tapa aloittaa aamu joka päivä. Sage jopa säilöö sitä kolmen vuoden ajaksi, jotta voisi käyttää nestettä jalkakylpyihin ja silmiensä pesuun. ”Virtsatietoutensa” jakamisesta hän pyytää maksuksi 280 puntaa (noin 300 euroa), mikäli joku haluaa kuulla salaisuudet, jotka hän on selvittänyt sen käytöstä.

Yhteisessä asunnossa Sagen kanssa asunut kämppäkaveri otti ja lähti, kun virtsan haju kantautui heidän yhteiseen keittiöönsä.

Asian takana ei ole mitään tieteellistä faktaa, mutta Sage uskoo virtsan juonnin parantavan syöpää, auringonpolttamia ja tuhoavan viruksia.

– Ymmärrän kyllä ​​vastustajien ja epäilijöiden kannan, mutta olen oppinut olemaan myötätuntoinen ihmisiä kohtaan, koska he eivät vielä tiedä mitä tämä on. Ne perustuvat teoriaan ja lääkäreiden, television ja koulun tietoihin, Sage toteaa.

– Jos tämä on elämäntapasi, niin kannattaa tehdä selväksi talon asukkaille, että teet tämä huoneessasi, kylpyhuoneessa tai talossa. Näin varmistat, ettei tule yllätyksenä, kun teen virtsaterapiaa, hän jatkaa.

Ajatus suorastaan puistattaa, kun Sage kertoo ihmisten tarjonneen jopa lapsilleen ja lemmikeilleen virtsaa hänen mainostamiensa terveyshyötyjen ja suosituksiensa myötä.

Lisäksi mies kertoo valmistautuvansa uroterapian 12. kurssille, jonka myötä hän on pätevä kouluttamaan ihmisiä tavan aloittamiseen.

– Minulla on opiskelijoita Isossa-Britanniassa. Siellä on ihmisiä, jotka rakentavat yhteisöä. Olen huomannut, että tämä yhteisö on luonut parhaat ystävät elämään ja avannut suhteen, jota ihmisillä ei olisi koskaan ollut.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT