KotiUutisetSofia Belórfin ex-rakkaalla synkkä rikoshistoria – otti mallia elokuvagangsterista?

Sofia Belórfin ex-rakkaalla synkkä rikoshistoria – otti mallia elokuvagangsterista?


Sofia Belórf kertoo elämästään Sofian Salaisuudet -tv-sarjassa Discovery+ -palvelussa. 2. tuotantokauden 16. jaksossa hän muistelee aikaa ex-rakkaansa kanssa vietettyä aikaa.

Belórf viettää aikaa huvijahdilla Amin-veljensä kanssa, juhlistaen tämän 30-vuotissyntymäpäiviään. Sofia rupeaa kertomaan neljän vuoden takaisesta Luke-miehestään, joka työskentelee kertoman mukaan kiinteistösijoittajana.

– Tämä on mun eka sinkkumatka. Hieman jännittää, Belórf tunnelmoi ennen lentoa, kerrottuaan olleensa parisuhteessa teini-ikäisestä asti.

Suhde ei taannoin kestänyt kuin muutaman kuukauden, mutta nyt Sofia meni tapaamaan Lukea vuosien jälkeen. Kaksikko tapasi Monacossa, Monte Carlo -hotellin edustalla.

– Mä olen nyt ihan hermona! Mä en pysty sanomaan mitään ennen kuin se tulee paikalle, Belórf toteaa, pyörien hermostuneesti hotellin edessä.

Jännitys purkautuu katseiden kohdatessa ja kaksikko halaa lämpimästi kahteen kertaan, ranskalaiset suudelmat vaihtaen ja molempien kehuessa toisiaan.

Luke otti varsin nopeasti esiin Sofian nopean muuton suhteen päätyttyä, sillä hän suuntasi Marbellaan Niko Ranta-Ahon luokse.

– Se kävi nopeasti. En ole ikinä ollut niin spontaani, Sofia kertoo ohjelmassa.

Samalla hän käy läpi Ranta-Ahon kanssa koetun suhteen huonoja puolia.

– En nähnyt mitään varoitusmerkkejä. Sitten tapahtui pahoja asioita ja siinäpä se, Sofia tiivistää asioiden kulun.

Luke kertoo, ettei ole seurustellut kenenkään kanssa neljän vuoden aikana. Yksi asia tulee esiin hyvin suoralla tavalla.

– Sinulla on ollut kaksi parisuhdetta ja olet kiertänyt täyden kierroksen. Nyt muutat minun luokseni Monacoon, kuuluu Luken ehdotus.

– Minun pitää miettiä. En ole näin spontaani, toteaa Sofia nauraen.

Alla Sofian ottama selfie Monacon ökyhotellin käytävältä. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Sofian ihastus, koko nimeltään Luke Wilson omistaa Monacossa 27 miljoonan euron hintaisen luksuskodin. Miljoonaomaisuuden takana näyttäisi kuitenkin olevan kyseenalaisia toimia.

Brittimedia Daily Mail julkaisi reilut kaksi vuotta sitten uutisen, jossa Wilsonia kutsutaan nimellä ”Wolf of Watches”. Tällä viitataan artikkelin mukaan Hollywood-elokuvaan The Wolf of Wall Street -elokuvaan, jota tähdittää konnan roolissa oleva Leonardo DiCaprio.

DiCaprion roolihahmon nimi on Jordan Belfort, ja hän on kirjoituksen mukaan Wilsonin idoli, sillä mies ihailee tämän ökytason elämäntapaa. Jopa Wilsonin omistama yritys on nimetty Belfortin elokuvassa johtaman yrityksen mukaan.

Jopa 17 ihmistä jahtaa Wilsonia, sillä häneltä tilattiin aikoinaan kelloja 2,3 miljoonan punnan arvosta, mutta niitä ei koskaan toimitettu. Ja juuri tämän pohjalta miehen lempinimi ”Wolf of Watches”, ”Kellojen Susi” on syntynyt.

Herääkin kysymys, että eikö Belórf ole tietoinen ex-miehensä taustoista? Lisää selvinnee sarjan seuraavissa jaksoissa.

Lähteet: Discovery+, Daily Mail





SUOSITUIMMAT