KotiUutisetPariskunta saa vihaisia viestejä osakseen miehen ylipainon vuoksi

Pariskunta saa vihaisia viestejä osakseen miehen ylipainon vuoksi


Sosiaalisessa mediassa suhteestaan kertonut pariskunta elää omien sanojensa mukaan onnellista elämää, mutta heitä arvostellaan miehen ylipainon vuoksi. Parilla on omat näkemyksensä tästä.

Naisten kohdalla puhutaan melko tavallisesti kehopositiivisuudesta, mikäli vartalossa on ylimääräistä painoa. Miesten kohdalla on tavallisempaa puhua terveyshaitoista.

20.5.2022 naimisiin menneet Sienna ja George julkaisivat sivullaan kuvan, jossa he poseeraavat hääpäivän asussa. Georgen käsivarrella on heidän 4-vuotias poikansa. Kuvankaunis Sienna on hoikka, mutta Georgella on runsain mitoin ylipainoa.

Pari on kertonut leveästä elämäntyylistään ja onnellisista vuosistaan yhdessä, mutta he saavat silti äkäisiä viestejä ihmisiltä.

– Voit olla olemukseltasi laiha ja ryypätä päivästä toiseen tai polttaa askin savukkeita päivässä, Sienna sanoo esimerkkinä.

– He vihaavat sitä, että lihava mies voi olla onnellinen ja hänellä on kaikkia niitä asioita kuin minulla. He vihaavat, että minulla on rinnallani viehättävä nainen ja ovat kateellisia siitä, George toteaa.

Pari tapasi tv:n välityksellä, kun Sienna otti yhteyttä Georgeen. Kertomansa mukaan kyseessä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ihmiset kuitenkin ajattelevat, että Sienna olisi miehensä kanssa vain rahan vuoksi.

Alla kuva pariskunnasta.

Lähde: Instagram / George Keywood





SUOSITUIMMAT