KotiUutisetHotellin työntekijä varoittaa viidestä asiasta – erityisesti yksi on iso riski

Hotellin työntekijä varoittaa viidestä asiasta – erityisesti yksi on iso riski


Yleisesti ajattelemme, että hotellissa kaikki on tahratonta ja puhdasta. Hotellin työntekijä listasi viisi asiaa, joista hän varoittaa hotellivierailijoita. Kyseessä ovat suurelta osin hygieniaan liittyvät asiat.

Mikäli olet lähdössä hotellilomalle, on syytä ottaa mukaan muutamia desinfioivia käsipyyhkeitä, ohjeistaa hotellissa töitä tekevä Evangeline hygieniariskin vuoksi.

Alla eniten huolta tämän suhteen aiheuttavat esineet.

1. Kaukosäädin

Vaikka huoneen kaukosäädin saattaakin näyttää täysin viattomalta, niin voit vain kuvitella, miten lukemattomat kädet ovat koskeneet siihen vuosien varrella.

– En ikinä koskisi siihen puhdistamatta näppäimiä ja reunoja omalla puhdistusaineellani. Sinun ja minun puhdistamistavat ovat erilaisia, ymmärrätkö? Evangeline toteaa.

2. Lasit

Vaikka tuntuisikin virkistävältä kulauttaa lasillinen kylmää vettä pitkän lennon jälkeen, niin lasit on syytä pestä ennen sitä.

– Älä koskaan käytä niitä ennen pesua, nainen ohjeistaa, todeten monen olevan samaa mieltä hänen kanssaan.

3. Hotellien pisteohjelma

Vaikka on aivan liian helppoa unohtaa hotellien tarjoamat pisteohjelmat, Evangeline on rohkaissut ihmisiä olemaan aliarvioimatta sen hyödyllisyyttä.

– Aiemmin piti kerryttää paljon pisteitä, jotta voisit käyttää niitä johonkin hyvään. Mutta nykyään niitä voidaan käyttää muihin asioihin, kuten Amazon-pisteisiin.

4. Varaukset, kun huoneessa on useampi kuin yksi ihminen

– Jos huoneessa oleskelee useampi kuin yksi henkilö, en koskaan laita kuin yhden nimen varaukseen. Jos sinä, ensisijainen henkilö, olet poissa ja toinen henkilö jää huoneen ulkopuolelle ja hän menee vastaanottoon, niin avainta ei luovuteta, Evangeline ohjeistaa.

5. Hotellihuoneiden päiväpeitot

Evangelinen kenties synkin neuvo varoittaa ihmisiä, etteivät he vain oikaisisi pitkäksi päiväpeitteen päälle.

– En koskaan istuisi päiväpeitteellä. Se asia selviää ensimmäisellä minuutilla, kun kävelen hotelliin. Näitä ei pestä usein. Joissakin tasokkaissa hotelleissa on nykyään taipumus käyttää helposti pestäviä litteitä lakanoita, niin todellisiin päiväpeitteisiin tulee aina suhtautua varoen, sillä ne puhdistetaan ehkä kerran vuodessa, hän toteaa.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT