KotiUutisetOho! Räppäri Sanan shortsit paljastavat liikaa – "kiva pylly"

Oho! Räppäri Sanan shortsit paljastavat liikaa – ”kiva pylly”


Räppäri Sana eli Sanna Rönnberg julkaisi kuvan, jossa hän on pukeutunut vaaleanpunaiseen asukoostumukseen. Shortsien lyhyt malli paljastaa laulajan pakaroista todella paljon.

– Rakastan hoitaa kukkia kesäisin. Se on jotenkin tosi terapeuttista. Ja ylipäätään se, kun laittaa pihan nätiksi ja voi vaan hengata siellä päivästä toiseen.😍

Mitähän vastaavaa keksis talveksi? Lämpölamppu parvekkeelle ja sinne oma rentoutumismaja?🤭, tunnelmoi Sana kuvansa yhteydessä.

Rönnbergin seuraajat ihastelevat muutakin kuin kesän koreita värejä kukkalaatikoissa.

– Huh 😅🔥

– No vau😮😍 kaunis ❤️🌺 🍑👌

– Kaunis nainen 🤗

– Kiva pylly👍👍👍

– Nätti on kyllä laittajakin 😍😍🔥🔥🔥

Katso kuvat alapuolelta. Toisen kuvan näet klikkaamalla reunassa olevaa nuolta tai täältä.

Lauantaina Sana otti kantaa somekanavansa Stories-osiossa nettikiusaamiseen. Siellä hän painottaa erityisesti lasten vanhempia keskustelemaan ajoittain jälkikasvunsa kanssa, koska useimmiten kommentit ovat lasten sanomia.

– Jokaisen kannattaa ajoittain jutella oman lapsensa kanssa somekäyttäytymisestä ja painottaa sitä, että miettii myös omalle kohdalle; miltä tuntuisi nähdä itsestä tehtyjä ikäviä videoita tai saada järkyttävää kommenttia? Ja onko tällaiset tylsyyttä, omaa pahaa oloa vai jotain muuta? Kiusaamista se on somessakin yhtälailla kuin koulussa. Näihin tulee puuttua, Sana kommentoi.

Alla myös toinen kuvapari, jossa Sanna nauttii olostaan auringonpaisteessa nojatuolissa istuskellen. Kuvat näet tarvittaessa täältä.

Kuvat: Instagram / Sanavirallinen

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%

Tutustu tuotteisiin ja tee tilaus →





SUOSITUIMMAT