KotiUutisetErikoisjoukot-sarjaan osallistunut Amanda Harkimo jakoi pysäyttävän kuvan

Erikoisjoukot-sarjaan osallistunut Amanda Harkimo jakoi pysäyttävän kuvan


Amanda Harkimo julkaisi kuvan ja myös videon, jossa hän esittelee kovaan käsittelyyn joutunutta kroppaansa onnistuneesti suoritetun Erikoisjoukot-ohjelman koulutuksen jälkeen.

– Erikoisjoukot läpäisty! Nää meikittömät selfiet on ollu pinnalla, täs ois nyt sellanen. Eikä oo ripsiä tai mikrobleidausta, täytteitä, ei ees rasvaa laitettu naamaan kymmeneen päivään, saatikka käyty suihkussa, syöty tai nukuttu, Harkimo tunnelmoi julkaisunsa yhteydessä.

Video kertoo enemmän. Siinä Amandan kroppa näyttää siltä, että kaikki mehut on rutistettu kuiviin. Jalassa oleva side on kuin piste i:n päälle ja kertoo, ettei ilman kolhuja ole selvitty. Maaliin asti kuitenkin selvittiin ja se näkyy Amandan tunnelmissa sekä ilmeessä.

Harkimon lisäksi koulutuksen suorittivat onnistuneesti loppuun laulaja Elias Kaskinen ja Miss Suomi Viivi Altonen.

– Tää kokemus taitaa mennä ykkössijalle, vaikka kuinka rankka kokemus olikin. Vaikka sieltä kaikki mehut kropasta ja lasista vietiin niin ulos tulin entistä vahvempana ja mieli kirkkaampana, Amanda kommentoi.

– Ei muuta ku seuraavia kokemuksia kohti, Erikoisjoukot ikuisesti muistona ja uudet ystävät mukana! Pieni mutta pippurinen, toteaa Amanda lopuksi kuin hieman haikaillen, että voisi lähteä leikkiin mukaan uudestaankin.

Katso kuva ja video alta. Videon näet klikkaamalla nuolta. Jos julkaisu ei näy, klikkaa tästä.

Kuvat: Instagram, Facebook / Amanda Harkimo

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT