KotiUutisetIS: Lappeenrannassa mustasukkainen nainen hermostui – ajoi autolla päin

IS: Lappeenrannassa mustasukkainen nainen hermostui – ajoi autolla päin


Lappeenrannassa nähtiin mustasukkaisuusdraamaa, kun 26-vuotias nainen oli nähnyt miehen kyydissä 19- ja 20-vuotiaat naiset. Nainen ei pystynyt hillitsemään itseään ja käytös oli sen mukaista.

Mustasukkainen nainen oli huomannut miehen ja tämän seuralaiset autoilemassa, mutta he olivat ajaneet pois paikalta. Nainen lähti heidän peräänsä ja ajoi kovaa ylinopeutta kolmikon auton ohi.

Myöhemmin kolmikko meni syömään, jonka jälkeen he saivat tööttäilyä osakseen.

– Ajattelimme, että jatketaan matkaa ja ei provosoiduta, mies kertoi.

Tästä alkoi takaa-ajo, joka sai pelottavia piirteitä. Nainen nimittäin törmäsi miehen autoon useita kertoja. Toinen naisista kuvasi tapahtumia videolle todisteena törmäilijän käytöksestä, ja soitti myös hätäkeskukseen, jossa neuvottiin ajamaan tiettyyn paikkaan.

Myöhemmin 26-vuotias nainen yritti ajaa kahdesti pahki miehen parkissa olevaan autoon. Ensimmäisellä kerralla kuljettajan puoleinen sivupeili ja lokasuoja vaurioituivat, toisella kertaa mies ehti pois alta. Poliisi tavoitti osapuolet myöhemmin.

– Olin itkuinen ja kaikkea, niin törmäsin ihan vahingossa (miehen) autoon päin, nainen selitti kuulustelussa.

26-vuotias nainen sai syytteen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, mutta hän kiisti sen. Asiaa käsitellään oikeudessa.

Takaa-ajovideo on nähtävissä Ilta-Sanomien sivulta.

Lähde: Ilta-Sanomat
Kuvituskuva: Poliisi





SUOSITUIMMAT