KotiUutisetAviomiehen korkean libidon takia pariskunta osti seksinuken, joka näyttää vaimolta - kuvalinkki

Aviomiehen korkean libidon takia pariskunta osti seksinuken, joka näyttää vaimolta – kuvalinkki


Char Greyllä, 23, ja hänen kumppanillaan Callumilla, 28, on epäsuhtaiset seksihalut, joka ei ole harvinaista nykyään monien pariskuntien välillä.

Callumilla on suuret seksihalut, mutta Char ei ole aina sillä tuulella. Tilanteen ratkaisemiseksi he hommasivat seksinuken, joka näyttää aivan Charilta. Nuken lempinimi makuuhuoneessa on Dee.

He suunnittelivat alunperin ryhmäseksiä muiden ihmisten kanssa, mutta Char oli huolissaan ja pelkäsi, että hän voisi tulla mustasukkaiseksi.

”Puhuimme asioiden piristämisestä ja kolmen tai nelinpelin pitämisestä, mutta kuten useimmat tytöt, olin huolissani siitä, että joutuisin näkemään Callumia toisen naisen kanssa.”

Seksinukke maksoi 1 500 puntaa ja se maksoi itsensä takaisin, sillä pariskunta huomasi pian, että nukke mausti heidän seksielämäänsä niin paljon, että Char ja Callum jättivät päivätyönsä ja aloittivat uran OnlyFansissa. Nyt pariskunta ansaitsee jopa 70 000 puntaa kuukaudessa edellä mainitussa palvelussa.

Pariskunta huomasi pian, että 1500 puntaa maksanut nukke piristi heidän seksielämäänsä niin paljon, että he jättivät päivätyönsä ja aloittivat uran OnlyFansissa. Nyt kolmikolla on paljon uskollisia faneja ja he ansaitsevat jopa 70 000 puntaa kuukaudessa kyseisessä palvelussa.

Lähde ja kuvat pariskunnasta sekä nukesta: LADbible

Artikkelikuva: Pixabay

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT