KotiUutisetMies kuuli naisensa erikoisesta tavasta ja hämmentyi – "typerä lapsuusajan tapa"

Mies kuuli naisensa erikoisesta tavasta ja hämmentyi – ”typerä lapsuusajan tapa”


Mies sai kuulla tyttöystävänsä harrastamasta erikoisesta fetissistä ja se sai hänet hyvin hämmentyneeksi. Nainen oli harrastanut sitä jo lapsuusaikana, mutta aikuisena tapa herätti suuresti ihmetystä.

Perheen kokoontuessa päivälliselle miehen tyttöystävän serkku toi asian esille, ja se sai naisen raivostumaan. Tuntemattomana pysyttelevä mies piti sitä kuitenkin ”typeränä ja viattomana lapsuusajan tapana”. Kyse oli sukkien pureskelusta.

Naisen voimakas puolustusreaktio kuitenkin yllätti miesystävän, kun hän kysyi tavasta tarkemmin – vastauksena nainen aneli miestään puhumaan jostain muusta. Mies jätti asian sikseen, mutta ei voinut unohtaa sitä.

Yöllinen hämmennyksen hetki

Eräänä yönä mies heräsi keskellä yötä huomatakseen, että vieressä oleva puoliso oli laittanut sukan suuhunsa. Kyseessä oli sama sukka, joka oli ollut naisen jalassa aiemmin päivällä.

– Hän avasi silmänsä ja huomasi minun katselevan. Sitten hän otti sukan suustaan ja viskasi sen lattialle. Käyttäydyimme kuitenkin kuin mitään ei olisi tapahtunut, mies kertoo sosiaalisessa mediassa.

Myöhemmin mies otti asian uudelleen esille ja sai vastineeksi vain raivokohtauksen tyttöystävältään.

– Jos aion suudella sinua suulle, niin haluan tietää, mitä siellä on ollut, oli mies sanonut naiselleen.

Nainen järkyttyi kysymyksestä, mutta sanoi seuraavasti:

– Tuon esille jonkin sellaisen asian, mistä et pidä, mikäli jatkat kyselemistä aiheesta, nainen huusi.

Mies sanoi, ettei hän välitä jos hänen naisensa harrastaa kyseistä tapaa, mutta halusi kuulla syyn moiseen käytökseen.

– Puhumme läpinäkyvästi aivan kaikesta, mutta tämä on jotain aivan muuta kuin millaisena tunnen hänet, mies kertoo.

Vertaistukea sosiaalisesta mediasta

Mies ihmettelee nyt onko hän väärässä yrittäessään ymmärtää, mitä erikoista sukkien pureskeluun voi liittyä. Hän vei asian sosiaaliseen mediaan ja haki ymmärrystä sille.

– Sinulla on oikeus suojella omaa terveyttäsi ja suuhygienia on vakava asia. Ongelman ymmärtämisen yrittäminen ei ole epätavallista partnereiden kesken, vastaa yksi tarinan lukeneista.

– Olen sitä mieltä, että ongelma on sinä ja päällekäyvä asenteesi sen suhteen. Asia on herkkä naisellesi ja hän sanoi sen sinulle selvästi. Sinun täytyy osoittaa myötätuntoa ja ymmärrystä, ja antaa hänen tietää, ettet tuomitse häntä, ilmaisee toinen ajatuksensa.

– Ajatuksesi ovat täysin perusteltuja, mutta naisesi ei ole valmis puhumaan tästä. Parhaassa tapauksessa hän menee terapiaan ja puhuu käytöksestään. Teidän kahden pitää tehdä sopimus siitä, että hän huuhtelee suunsa ennen suutelua, mikäli sukkien pureskelua on tapahtunut, kertoo kolmas jutun lukenut.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%

Tutustu tuotteisiin ja tee tilaus →





SUOSITUIMMAT