KotiUutisetOletko sinkku? Lue tästä kolme hyvää vinkkiä treffailuun!

Oletko sinkku? Lue tästä kolme hyvää vinkkiä treffailuun!


Elämänvalmentajat Vicki Burtt ja Selina Barker kertoivat Psychologies-nettisivustolle neuvoja niille, jotka ovat etsimässä rakkautta. Lue alta heidän kolme vinkkiä treffailuun.

1. Ole aito

Tämän asian luultavasti moni treffeillä käynyt on jo kuullut, mutta sitä ei pidä vähätellä, sillä se pitää paikkansa. Itseään ei kannata muuttaa toisen takia, joten ole siis oma aito itsesi ja vain tällä tavalla voit olla onnellinen ja löytää mahdollisesti sen loppuelämäsi rakkauden.

2. Ole avoin

Usein onnellisissa suhteissa olevat ihmiset ovat päätyneet yhteen niiden kanssa, joiden tyyppiään he eivät koskaan olisi uskoneet olevan. Joten hylkää pitkä listasi siitä, mitä etsit kumppanilta, miltä hän näyttää jne. Keskity sen sijaan olemaan avoin sille, miltä haluat tuntea parisuhteessa ja anna sen olla oppaasi.

3. Ota taukoa

Jos tunnet olosi hieman kyllästyneeksi treffailun suhteen, niin ota aikaa itsellesi saadaksesi inspiraatiota ja palaa asiaan myöhemmin tuoreella näkökulmalla sekä uudella energialla. Pohdi tarkkaan, miltä haluat tuntea ollessasi parisuhteessa ja tee sitten asioita, jotka auttavat sinua saamaan yhteyden näihin tunteisiin.

Lähde: Psychologies

Kuva: Pexels

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT