KotiUutisetLue kuusi hyödyllistä vinkkiä etäsuhteen ylläpitämiseksi

Lue kuusi hyödyllistä vinkkiä etäsuhteen ylläpitämiseksi


Kaikki, ketkä ovat kaukosuhteessa tietävät, kuinka haasteellista yhteyden ja rakkauden taian elossa pitäminen saattaa toisinaan olla.

Alta voit lukea kuusi hyvää neuvoa etäsuhteeseen.

1. Yhteydenpito on tärkeää

Säännöllinen kommunikointi on tärkeää, vaikka se olisi vain muutama tekstiviesti esimerkiksi aamulla ja illalla nukkumaan mennessä. Lisäksi viestittely voi auttaa sinua jaksamaan läpi rankan päivän.

2. Antakaa myös toisillenne tilaa

Liiallisesta puhumisesta ja ylijakamisesta voi tulla ongelma pitkässä juoksussa. Kumppanistasi on vaikea pysyä erossa pitkään, mutta kaikki hyvä suhde perustuu luottamukseen ja tätä testataan enemmän kuin koskaan kaukosuhteessa.

3. Älä ole salaperäinen mistään asiasta

Kuten aiemmin jo mainittiin, niin sinun ei pitäisi jakaa liikaa, mutta ei ole myöskään mitään syytä pitää salaisuuksia. Kerro rehellisesti kumppanillesi päivästäsi, elämästäsi ja asioista yleensä.

4. Hankkikaa ”henkilökohtainen” esine

Kun kumppanisi asuu kaukana, niin on kiva olla jotain, joka muistuttaa sinua hänestä ja päinvastoin. Hankkikaa siis joku esine, mikä ei ole yhteinen mutta henkilökohtaista teille molemmille. Tämä auttaa jaksamaan vaikeiden aikojen yli.

5. Ole luova viestinnässä

Viestintä on avainasemassa, mutta sama vanha rutiini voi tulla toistuvaksi ja tylsäksi. Jokaisen suhteen tulee pysyä tuoreena ja hauskana. On monia tapoja olla luovia sen suhteen, kuinka otat yhteyttä kumppaniisi kaukosuhteessa. Yksi oiva tapa on videopuhelut.

6. Tehkää asioita yhdessä

Vaikka ette voi mennä oikeille treffeille, niin voitte silti nauttia toistenne seurasta. Voitte pitää online-treffejä, katsoa elokuvia yhdessä, lukea kirjoja tai jopa lähteä museokierrokselle verkossa!

Lähde: iDiva

Kuva: Unsplash

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT