KotiUutisetSeksin harrastaminen auton takapenkillä johti miljoonakorvauksiin

Seksin harrastaminen auton takapenkillä johti miljoonakorvauksiin


Seksin harrastaminen auton takapenkillä johti erikoiseen riitaan autovakuutusyhtiön kanssa, kun seksitaudin saanut nainen haki korvauksia yhtiöltä.

Yhdysvaltalainen oikeusistuin määräsi Geico-nimisen yrityksen maksamaan naiselle 5,2 miljoonan dollarin (noin 5 miljoonaa euroa) korvaussumman. Tuomio tuntuu vähintäänkin erikoiselta, kun puhutaan kuitenkin autovakuutuksesta.

Papilloomaviruksen naiseen tartuttanut mies oli ottanut autoonsa lisävakuutuksen, joka kattaa myös autoon epäsuorasti liittyviä vahinkoja ja oikeuskuluja. Tällä tarkoitetaan sellaisia asioita, joita ei ole mahdollista korvata suoraan auton omasta vakuutuksesta.

Nainen vaati vakuutusyhtiöltä alun perin miljoonan dollarin korvausta, mutta siihen ei suostuttu. Pari oli harrastanut seksiä useita kertoja ja yhtiön mukaan kyse oli seurustelusuhteesta. Perusteluina kerrottiin, että yhteys tartunnan saamisesta Hyundai-merkkisen auton takapenkillä oli aivan liian epäsuora.

Oikeus oli sitä mieltä, että Geicolla oli mahdollisuus puolustaa asiakastaan vakuutuksen ehtojen mukaisesti jo silloin, kun nainen vaati korvauksena miljoonan dollarin summaa. Yhtiö kuitenkin katsoi, ettei asia ole sen hoidettavien velvollisuuksien piirissä.

Geico valitti oikeuden päätöksestä liittovaltion vetoomustuomioistuimeen, mutta asia päätettiin myös siellä naisen eduksi. Yhtiö voi halutessaan viedä asian vielä korkeimpaan oikeusasteeseen.

Lähde: Forbes
Kuvituskuva: Pixabay

Se nyt vaan on hullua olla ilman. Sain.fi, lelut aikuiseen makuun. Kaikki tuotteet heinäkuun loppuun saakka -20%





SUOSITUIMMAT