KotiUutisetEntinen tarjoilija liittyi OnlyFans-palveluun - osti tienesteillä talon vain 19-vuotiaana

Entinen tarjoilija liittyi OnlyFans-palveluun – osti tienesteillä talon vain 19-vuotiaana


Englannissa asuva ruotsalaiskaunotar Elsa Thora, 20, teki aiemmin tarjoilijan töitä ja ansaitsi 18 000 puntaa vuodessa. Nyt hän sanoi ansaitsevansa jopa 25 000 puntaa kuukaudessa OnlyFansista.

Thora kertoi tekevänsä ensin hauskoja videoita TikTokiin, jonka kautta ihmiset ovat löytäneet myös hänen elokuussa 2020 perustetulle OnlyFans-sivustolle:

”Rakastan videoiden tekemistä, joten aloitin lisäämään TikTokiin vähemmän riskialtista sisältöä. Aina kun video leviää, näen paljon ihmisiä, jotka tilaavat OnlyFansini. Rakastan matkustamista ja julkaisemalla sisältöä OnlyFansiin auttaa minua toteuttamaan sitä. Ostin ensimmäisen taloni viime vuonna ja sen maksan kokonaan takaisin ensi vuoteen mennessä. Minulla on nyt paljon vapautta ja voin tehdä sisältöäni missä tahansa. Rakastan sitä, mitä teen, en kadu sitä.”

Thora kommentoi myös taitavaa TikTokin käyttöään:

”Minun on oltava varovainen sisällön kanssa, joten se on enemmän vain trendien seuraamista, koodisanojen käyttöä ja vartalon näyttämättä jättämistä toisin kuin OnlyFansissa.”

”Voin ansaita paljon rahaa TikTokilla. Tienasin kerran 100 puntaa tekemällä puolen tunnin livevideon, jossa vastasin seuraajieni kysymyksiin.”

”Käytän TikTokia enemmän saadakseni nimeni tietoisuuteen ihmisille, jotka haluavat seurata minua OnlyFansissa. Siellä ansaitsen oikeaa rahaa, mutta TikTok auttaa minua kasvattamaan tilaajiani, ehdottomasti.”

19-vuotiaana Thora osti Yorkshirestä kolmen huoneen talon, joka maksoi 200 000 puntaa ja kertoi asiasta:

”Remppasin äskettäin talon keittiön ja makuuhuoneen uudelleen, mikä maksoi noin 15 000 puntaa. Maksoin talosta käsirahana 40 000 puntaa ja nyt vuokraan sitä, jotta se on maksettu ensi vuonna.”

Seuraavaksi Thora haluaisi ostaa kiinteistön Lontoosta.

Katso viehättäviä kuvia Thorasta alta tai Instagramista (postaus 1 ja postaus 2).

Lähde: Indy100

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT