KotiUutisetTangokuninkaiden ilta päättyi karusti – ravintolapäällikkö löi pullolla päähän

Tangokuninkaiden ilta päättyi karusti – ravintolapäällikkö löi pullolla päähän


Entiset tangokuninkaat, Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen, olivat juhlimassa ystäviensä kanssa, kunnes ikävä tapahtuma keskeytti hauskanpidon brutaalilla tavalla.

Vantaalaisessa ravintolassa iltaa viettäneet laulajat yllättyivät täysin, kun ravintolapäällikkö kumautti yllättäen tyhjällä pullolla Hallikaisen päähän.

– Huh! Olihan päätös loistaville juhlille! Klo 02.30 Vantaalaisen ravintolan ravintolapäällikkö löi Jukkaa viinipullolla päähän täysin ilman syytä, kertoo Maunuksela Facebook-sivullaan.

Tilanne oli siltäkin kannalta erikoinen, että vapaalla ollut ravintolapäällikkö oli tarjonnut juotavaa hyvässä hengessä ennestään tutulle Hallikaiselle illan aikana ja minkäänlaista syytä riitaan ei ollut.

– Ykskaks, ilman mitään kahakkaa tai ennakkoa, edes ilman mitään keskustelua tää tyyppi otti viinipullon coolerista, kaatoi loput viinit lasiin ja mäjäytti Jukkaa tyhjällä pullolla päähän. Täysin varoittamatta ja ennalta-arvaamatta, kertoo Maunuksela ystävänsä kohtalosta.

Jostain syystä järjestyksenvalvojat eivät myöskään heittäneet riehujaa ulos, kovaäänisistä vaatimuksista huolimatta.

– Jos lyöjä olisi ollut kuka tahansa muu, niin uskon, että ei olis jalat ottanu maahan, ku olis menty sillä kuuluisalla ”niskapers-otteella” ulko-ovea kohti. Enemmänkin järkkärit vaan rauhoittelivat meitä, ettei tästä tuu jälkirysyä, Maunuksela kuvailee tilannetta.

Poliisit kutsuttiin paikalle selvittämään tapausta ja he veivät riehujan putkaan noin puoli tuntia tapahtuman jälkeen. Ravintolassa iltaa viettänyt ensihoitaja-nainen sai tangokuninkaiden seurueelta isot kiitokset tullessaan auttamaan.

– Rikosilmoitukset tehty. Asia ei jää tähän. Haluan meidän seurueen puolesta välittää ison kiitoksen sille ensihoitaja-naiselle joka olit viettämässä baari-iltaa ja tulit auttamaan, ennen kuin ambulanssi saatiin paikalle, toteaa Maunuksela.

Kiitoksia jaettiin myös silminnäkijöille, jotka antoivat lausunnon poliisille.

Maunukselan Facebook-sivulle julkaistiin kuva kovia kokeneesta laulajaystävästä. Isku on ollut kova, sen verran rumaa jälkeä se sai aikaan.

Lähde: Facebook
Kuva: Wikimedia Commons

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT