KotiUutisetKurveja kerrakseen – Kaitlyn Siragusa heruttelee uhkeilla muodoillaan

Kurveja kerrakseen – Kaitlyn Siragusa heruttelee uhkeilla muodoillaan


Kaitlyn Siragusa elää parhaita vuosiaan. 28-vuotias punahiuksinen kaunotar vetää tuhatmäärin katsojia livelähetyksillään Twitch-suoratoistopalvelussa.

Vartalonmyötäisiin ja paljastaviin vaatteisiin pukeutuva nainen kelpaisi koska tahansa aikuisviihdelehden kansiin, mutta aivan näin pitkälle hän ei ole uraansa vienyt. Sen sijaan sinkkuna viihtyvä neitonen julkaisee varsin roisia materiaalia K-18-tason maksullisilla kanavillaan.

Edes hieman säädyllisempiä Siragusa julkaisee Instagramiin, jossa hän poseeraa erilaisissa kuvissa ja asusteissa – yleensä viettelevä ilme kasvoillaan tai vähintäänkin rinnat esille tuovissa kuvissaan.

Tiimalasivartaloisen striimaajan kuvat ovat usein joutuneet sensuurin tarkasteltavaksi ja se on aiheuttanut usein poistoja. Joskus Twitch-palvelukin on joutunut puuttumaan muun muassa paljussa tapahtuneisiin paljasteluihin, mutta kaikesta huolimatta jatkoa on aina tullut lisää.

Alla muutamia herkullisimpia otoksia Siragusan sometililtä. Jos kuvien reunassa on nuoli, näet lisää otoksia niitä klikkaamalla.

Kuvat: Instagram / Kaitlyn Siragusa

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT