KotiUutisetIL: Bikinikuviensa kommentteihin kyllästynyt huippu-urheilija Khaddi Sagnia tilitti: "Miksi pitää olla niin...

IL: Bikinikuviensa kommentteihin kyllästynyt huippu-urheilija Khaddi Sagnia tilitti: ”Miksi pitää olla niin kateellinen?” Kuvat


Ruotsin paras naispituushyppääjä Khaddi Sagnia, 28, kertoi Göteborgs Posten -lehdelle kommenteista, joita on tullut hänen somepostauksiin. Sagnia on ihmetellyt varsinkin bikinikuviin tulleita kirjoituksia.

– Rakastan olla bikineissä! Minä voin pitää niitä omassa olohuoneessani, mutta sitten on aina joku itsestään hemmetin epävarma nainen, joka kirjoittaa minulle.

– Miksi sinun pitäisi käyttää bikinejä, mutta anna minun! Jos viihdyn niissä niin saan tehdä sitä. Miksi pitää olla niin kateellinen? En sano, että minua pitäisi seurata.

294 tuhatta ihmistä seuraa Sagniaa Instagramissa ja hän kertoi, että usein juuri naiset kirjoittavat kommenttiosioon negatiivista palautetta. Poliisille hän ei ole vielä

– Miksi ihmisten pitää käyttää niin paljon aikaa ja energiaa sellaisiin henkilöihin, joita he eivät edes tunne?

Sagnia ei ole tehnyt poliisille ilmoitusta kommenteista ja kertoo, että kun ihmisille vastaa, niin heistä tulee usein kohteliaampia.

Sagnia on nyt pituushypyssä maailmanlistan kolmantena, kun hän teki ennätyksensä toukokuun lopussa järjestetyssä Timanttiliigan kilpailussa hyppäämällä 695 senttiä.

Voit katsoa Sagnian kauniita kuvia alta tai Instagramista (postaus 1, postaus 2 ja postaus 3).

Lähde: Iltalehti

Nautinnollisia tarjouksia Sain.fi-verkkokaupassa! Voimassa vain 17.-19.6.

⦿ Tehokas Mustikka-vibraattori nyt -30%

⦿ Ihastuttava Pupu-dildo nyt -20%

SUOSITUIMMAT