KotiUutisetKatso suomalaisten striimaajien aidot kauhunhetket – pelit voivat olla pelottavia!

Katso suomalaisten striimaajien aidot kauhunhetket – pelit voivat olla pelottavia!


Suomalaiset striimaajat pelaavat toisinaan videopelejä, joissa tunnelma on katossa. Etenkin kauhupelit ovat katsojan kannalta viihdyttäviä, sillä ensi kertaa pelatessa erilaiset kauhunhetket saavat suorastaan huutamaan kauhusta.

Varoitus: älä pidä ääniä kovin kovalla!

1. Pelottava koputus

Tässä striimaaja pelaa Outlast II -kauhupeliä. Hän murehtii parhaillaan pattereiden vähyyttä, kun eräs katsoja päättää lunastaa äänileikkeen, joka jää striimaajalta huomaamatta. Äänileikkeessä kuulostaa siltä kuin ulko-oveen lyötäisiin nyrkillä todella äkäisesti ja samalla huudetaan ”FBI! Avatkaa!”. Ajoitus on loistava ja nimimerkillä Villapupu operoiva pelaaja säikähtää pahanpäiväisesti. Katso video tästä.

2. Ryminää yössä

Toisessa videoleikkeessä nimimerkki Embbuli pelaa tunnelmallista The Beast Inside -seikkailua. Yön pimeydessä hahmoaan liikutteleva striimaaja on jo valmiiksi hyvin pelokkaana. Hän säikähtää suunnattomasti pelissä esiintynyttä tilannetta, jossa tavarat paiskautuvat lattialle jostakin käsittämättömästä syystä. Katso video tästä.

3. Kauhistuttava kummitus

Myös tässä klipissä on Embbuli pääosassa. Hän saapuu pimeään taloon, näkee oudon hahmon ja pelästyy, kun ovi paukahtaa kiinni selän takana. Lopulta rohkeutta löytyy sen verran, että hän uskaltaa lähestyä hahmoa, joka naureskelee hyvin vaimeasti, mutta jotenkin karmivasti. Jos ruudulla olisi pulssimittari, niin sen lukemia olisi kiinnostavaa katsoa. Katso klippi tästä.

4. Tiimitoveri säikäyttää

Tässä pelataan Dead by Daylight -peliä, jossa neljä seikkailijaa yrittää selvitä hengissä pahista vastaan. Hermo on tiukassa, sillä nimimerkki NamiSugoi säikähtää selkäpuolelta lähestyvää tiimitoveria pahanpäiväisesti, luullen tätä pahikseksi. Päälle nauru maittaa, kun erehdys huomataan. Katso videoleike tästä.

Lähde: Twitch
Kuvituskuva: Pixabay

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT