KotiUutisetNainen kyllästyi saman asian vatvomiseen – asetti omituisen ehdon kyselijöille

Nainen kyllästyi saman asian vatvomiseen – asetti omituisen ehdon kyselijöille


Monilla ihmisillä on periaatteita, joita he haluavat noudattaa. Tässä tapauksessa nainen kyllästyi siinä määrin saman aiheen vatvomiseen, että hän päätti toimia varsin omalaatuisella tavalla.

Oletko joskus ollut tilanteessa, joka toistuu aina vain, nostattaen pitemmällä aikavälillä hiuskarvat pystyyn? Tai omaatko paheen, mistä koetat päästä eroon ja asetat itsellesi ehdon, jonka rikkominen vaatii tietyn toimenpiteen? Näin voisi ajatella tarinasta, joka jaettiin sosiaaliseen mediaan.

Perheenlisäyksestä puhuminen voi olla hyvin henkilökohtainen asia, vaikka se voisikin olla luonnollista tietyssä elämänvaiheessa. Tässä tapauksessa kuusi vuotta naimisissa ollut nainen turhautui kaikkiin mahdollista raskautta koskeviin puheenaiheisiin.

– Haluamme lapsia, mutta vielä se ei tapahdu, oli anonyyminä pysytellyt nainen todennut Redditissä.

Avautuminen sai alkunsa sukulaisten, ystävien ja tuttujen jatkuvien uteluiden myötä.

– Aihe aiheuttaa meille jatkuvaa stressiä, mutta se on aihe, jota emme voi kontrolloida. Toivoisin heidän lopettavan kyselyt, hän lisää.

Lopulta nainen keksi ratkaisun ja päätti alkaa kantamaan mukanaan purkkia, jota hän tarjoaa jokaiselle vauva-asioista puhuvalle. ”Pääsymaksuna” jokaisen tulee pulittaa yksi dollari (noin 0,93 euroa), ennen kuin sanainen arkku aukeaa. Hän kutsuu sitä ”raskaustölkiksi”.

Ihmiset ovat tavallisimmin olleet hämmentyneitä ja ihmetteleväisiä, mutta naisen mukaan moni on kaivanut kuvettaan ja laittanut dollarin tölkkiin, uteliaisuutensa tyydyttämiseksi.

– Idea on toiminut, sillä moni on ensimmäisen maksun jälkeen jättänyt aiheen muhimaan useiksi kuukausiksi, nainen kertoo ilahtuneena.

nainen-totinen-unsplash

Säröjä perhesuhteisiin

Kun naisen veli oli kyläilemässä vaimonsa ja perheensä kanssa, veli tuli kysyneeksi mahdollisesta vauvasta. Sanaakaan sanomatta nainen oli hakenut purkkinsa ja pyytänyt laittamaan siihen dollarin kysytyn aiheen vuoksi. Veli oli aluksi ihmeissään, mutta purskahti nauruun, tajutessaan pyynnön olevan totta, eikä pilailua.

– Kaikki katsoivat meitä. Veljeni sanoi minulle, ettei hänen tarvinnut maksaa, mutta kerroin, ettei hänen myöskään tarvinnut kysyä asiasta, joten tässä sitä ollaan, nainen kertoo.

Naisen veli oli kuitenkin laittanut setelin purkkiin, mutta kokenut tilanteen nöyryyttävänä seurassaan olleen vaimonsa ja perheensä vuoksi. Hän oli myös pitänyt purkin kantamista paikasta toiseen lapsellisena asiana. Veli kertoi myös olevansa huolissaan, koska hänen siskonsa on jo noin 35-vuotias, ja alkaa olla viimeiset hetket saada edes yksi terve lapsi.

Myöhemmin sisarukset olivat riidelleet aiheesta. Kummallinen tempaus kantautui juorujen myötä myös muiden sukulaisten korviin ja ”raskausrahoja” kerännyt nainen sai soiton siskoltaan, joka piti tätä veljensä tapaan lapsellisena.

Voisi kuvitella, että rahat menevät säästöön mahdollisen lapsen kasvatusta ajatellen, mutta nainen paljasti verkossa käyttävänsä uteliaiden rahat välipaloihin tv:n katselua ajatellen tai koiriensa leluihin.

– He maksavat joka kerta, koska se on vain dollari. Ei se tee minusta rikkaampaa tai heistä köyhempiä, nainen kertoo sosiaalisessa mediassa.

Osa lukijoista piti ehtoa luovana ja hyväsydämisenä ajatuksena välttää kiusallista aihetta, kun taas osa totesi, ettei kysyminen maksa mitään. Joidenkin mielestä naisen tapa käsitellä kiusallisia kysymyksiä vaikutti myös humoristiselta.

Lähde: Mirror
Kuvituskuvat: Unsplash

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT