KotiUrheiluJääkiekkoHuikea MM-finaali tänään edessä! Lyökö Mörkö tänään kahdesti sisään?

Huikea MM-finaali tänään edessä! Lyökö Mörkö tänään kahdesti sisään?


Suomen kannalta jääkiekon MM-kilpailut ovat menneet suorastaan kuin elokuvissa, sillä Suomi selvitti eilen ensimmäistä kertaa tiensä kotikisojen finaaleihin. Näin ei ole siis tapahtunut koskaan aikaisemmin, joten tänään illalla pelataan historiallinen lätkäfinaali Tampereella, kun Suomi saa kotikisoissa vastaansa Kanadan joukkueen.

Illan ottelusta on tulossa äärimmäisen tiukka jännitysnäytelmä, sillä Kanada suorastaan murskasi Tshekin eilisessä semifinaaliottelussa lukemin 6–1. Suomen ottelu USA:aa vastaan oli puolestaan huomattavasti tiukempi lukemin 4–3.

Suomi-Kanada -ottelusta povataan äärimmäisen tasaista, sillä kertoimien valossa Suomi on vain hienoinen ennakkosuosikki illan otteluun kertoimella 2.50, kun Kanadan kerroin voitolle on 2.66. Tasapelin mahdollisuus on puolestaan 4.10, joka on yllättävän kova kerroin tasurille, sillä finaaliotteluilla on monta kertaa mahdollisuus päättyä tasatilanteeseen ennen jatkoaikaa ja mahdollista rangaistuslaukauskilpailua.

Ottelusta veikataan myös runsasmaalista, sillä kerroin yli 4.5 maalin ottelulle on 1.91. Illan tärpiksi kannattaa veikata maalintekijäksi Suomen todennäköisintä maalintekijää Sakari Mannista kertoimella 2.95. Mikäli Manninen tekee ottelussa kaksi maalia, kerroin on peräti 12.00.

Yllätysveto on Marko ”Mörkö” Anttilan kaksi maalia, josta rahat saa takaisin kertoimella 40.00.

Suomi-Kanada alkaa tänään MTV3:lla kello 20.20.

Lähde: Coolbet
Kuva: Pasi Mennander / Suomen Jääkiekkoliitto

SUOSITUIMMAT