KotiUrheiluJääkiekkoMM-finaaliparit ratkaistaan tänään – Onko tässä lätkän finaalijoukkueet?

MM-finaaliparit ratkaistaan tänään – Onko tässä lätkän finaalijoukkueet?


Jääkiekon MM-kisoissa nähtiin torstaina henkeäsalpaava jännitysnäytelmä, kun puolivälierässä Slovakia ampaisi jo ensimmäisessä erässä kahden maalin johtoon. Suomen joukkueen ratkaisijaksi nousi aiemminkin tiukoissa tilanteissa touhunnut Marko ”Mörkö” Anttila, joka napautteli kahdella maalilla Suomen tasoihin ja lopulta ottelu päättyi Suomen voittoon 4–2-lukemin.

Tänään Suomi saa välierässä vastaan USA:n, jonka Suomi rökitti alkusarjan ottelussa lukemin 4–1. USA on parantanut kuitenkin otteitaan kisojen edetessä ja saanut joukkueeseen mukaan myös NHL-vahvistuksia, joten tänään päivällä pelattavasta ottelusta on odotettavissa huomattavasti tiukempi setti kuin alkusarjan ottelusta.

Suomi lähtee otteluun kuitenkin selvänä ennakkosuosikkina kertoimella 1.75. USA:n kerroin voitolle on 4.55 ja tasapelin tasan 4.00, joten Suomen odotetaan vievän voiton myös tästä ottelusta ja selvittävän tiensä finaaliin. Päiväottelun tärpiksi voidaan nostaa maali tyhjään maaliin, jossa kerroin on 3.40. Jos kumpi tahansa joukkue tekee alivoimamaalin, on sen kerroin 6.00, joten kova kerroin kannattaa ilman muuta heittää pelilapulle mukaan.

Suomen lisäksi tänään iltaottelussa kohtaavat Kanada ja Tsekki. Kanada on ottelun hienoinen ennakkosuosikki kertoimella 2.32, kun Tsekin kerroin voitolle on 2.70. Luotamme kuitenkin siihen, että Kanada vie ottelun ja Suomi omansa, jolloin yhdistelmälapulle saadaan kertoimeksi mukavat 4.06.

Suomi–USA alkaa tänään MTV3:lla kello 14.20 ja Kanada–Tsekki samalla kanavalla kello 20.20.

Lähde: Coolbet

SUOSITUIMMAT